2 az 1-ben: tanulj és szórakozz a Dell készülékeivel!

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 14.

A nyári szünet után sosem egyszerű visszarázódni az iskolai életbe, viszont a Dell hasznos funkciókkal ellátott készülékei segítenek ebben.

A legjobb tanulópartner

Számítanak a jó jegyek? Akkor ajánlunk egy okos megoldást! Kompakt méretüknek és kis tömegüknek köszönhetően a Dell Inspiron 5000 2 az 1-ben laptopokat könnyedén magaddal viheted az órákra is. A karcsú, de határtalan lehetőségeket kínáló modell 13 hüvelykes változata elfér akár a kistáskádban is, ám ha rendszeresen több alkalmazást futtatsz egyszerre, akár 15 colos méretben is választhatod. Ha alulmaradtál a konnektoros helyekért folyó versenyben, akkor sem kell kétségbe esned: az akkumulátor  akár több egymást követő előadást is kibír. Sőt, ha épp sötétebb van a teremben, és félhomályban kell jegyzetelned, a billentyűzet háttérvilágítása segítségedre lesz.

Lakótársnak sem utolsó

A Dell 2 az 1-ben laptopok otthon is jó szolgálatot tesznek. Készíts rajta prezentációt vagy írd meg a beadandódat laptop módban, vacsorakészítés közben pedig használd sátor módban, hogy biztos ne felejts ki egyetlen hozzávalót sem! Az infravörös kamerával és a Windows Hello arcfelismerő szolgáltatással sosem volt még ilyen egyszerű bejelentkezni a gépedbe, így ha egy hosszú nap után kikapcsolódásra vágysz, nézd kedvenc sorozataid kényelmesen - az ágyban! 

Ha gamer-szív dobban benned

Ha a te kedved is borús novemberben, próbáld ki a legújabb játékokat az új XPS Towerrel, amit kifejezetten játékosoknak készítettek: ellenállhatatlanul gyors és könnyen bővíthető. Játssz maximum grafikán, az NVIDIA videókártyának nem fog gondot okozni! A gép harc közben is csendes marad, és több, játékkal töltött óra után sem melegedik túl. Ha pedig kipróbálnál valami egészen újat, akkor van egy jó hírünk! Az XPS Tower, párjával, az XPS Tower VR-ral egyetemben VR (virtuális valóság) technológiára is alkalmas, és kompatibilis az Oculus és HTC Vive eszközökkel. Használd a szemüveget és a kontrollereket, és élvezd a lenyűgöző 3D-s játékélményt!

Vissza