Túl van az egymilliomodik eladott gamer fülesén a HyperX

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 19.

A HyperX a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy mindössze két évvel a kifejezetten játékosok számára tervezett HyperX Cloud headset berobbanása után, a cég teljesítette azon célkitűzését, miszerint egymillió darabot értékesít a termékekből. A HyperX Cloud Gaming mikrofonos fejhallgatók mára már hat kontinens, 80 országának több mint 10 000 üzletében kaphatók.

Az első Cloud piacra kerülése óta a HyperX több mint 10 termékkel bővítette a mikrofonos fejhallgatókból álló portfólióját, idén pedig várhatóan újabb tagokkal gyarapszik majd a termékcsalád. A HyperX díjnyertes fülesei számos újságírói elismerést szereztek, emellett világszerte kedvelt kiegészítők az e-sport-csapatok körében. 2016 júniusában a HyperX piacra dobta a CloudX-et, amely az Xbox One konzol hivatalos mikrofonos fejhallgatója.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen rövid időn belül értük el az egymilliós mérföldkövet, és ez még csak a kezdet. Az a tény, hogy a játékok egyre népszerűbbek a számítógépeken, konzolokon, sőt még a mobilplatformokon is, arra ösztönöz minket, hogy füleseinket még komfortosabbá és még tisztább hangzásvilágúvá tegyük. Már az első fejhallgatónk 2014-es bevezetése óta folyamatosan korszerűsítjük a termék dizájnját és azon fáradozunk, hogy a játékosok körében ez a magas szintű minőség váljon etalonná”– mondta Edward Baily, a HyperX Kelet-Közép-Európa üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 30 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. 

Vissza