Gamescom: két új gamer egér a SpeedLinktől

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 18.

A számítógépes játékipar egyik legfontosabb seregszemléjén, a Kölnben megrendezett Gamescom 2016 kiállítás első napján a német SpeedLink két gamer egeret mutatott be. A haladó játékosoknak szánt Decus Respec egy nagy sikerű modell, a Decus még tovább tökéletesített változata, a szintén kedvező árú, akár 12 000 dpi-s felbontású érzékelésre is képes Omnivi pedig a profik hű társa lehet.

A kedvező árú kiegészítőket kereső haladó játékosok körében nagy népszerűségnek örvendő, kivételesen kényelmes fogásáról és hatékonyságáról ismert Decus egeret a felhasználók visszajelzései alapján még tovább fejlesztette a SpeedLink, megalkotva a Decus Respec-et. A funkciók és megjelenés tekintetében is széles körű testre szabhatóságot kínáló gamer egér két legnagyobb újdonsága a friss fejlesztésű, 400 és 5000 dpi között állítható érzékenységű érzékelője, valamint súlyozhatósága. A gyártó, meghallgatva a játékosok igényeit, kiegészítő súlyokkal látta el az egeret: a játékosok az ideális ellenállást négy darab 4,5 grammos súly használatával érhetik el. A Decus Respec nagy sikert arató elődjéhez hasonlóan hét színben pompázó LED világítással, makro-szerkesztővel és hét gombbal érkezik, 128 Kb-os memóriája pedig öt profil tárolására képes. 

A gamescom 2016-on egy profi játékosok igényeire szabott vadonatúj gamer egeret is bemutatott a SpeedLink, a tíz gombbal ellátott Omnivi Gaming Mouse-t. Az akár 12 000 dpi-s felbontású érzékelésre képes egér a hüvelykujj pihentetésére is alkalmas alumínium alapon nyugszik, és a lehető legkényelmesebb használatot biztosítja. A hétszínű LED világítás mellett a testre szabhatóságot önálló szoftvere garantálja, mely segítségével az egér gombjai és komplex makrók is konfigurálhatók. A profilok tárolására az eszköz korlátlan számban képes. 

Ár és elérhetőség

A Decus Respec szeptember végén 15 990 Ft-os, az Omnivi Gaming Mouse pedig 19 990 Ft-os javasolt végfelhasználói áron, október elején kerül a boltok polcaira.

Vissza