Készítsen kiváló minőségű, azonnal megosztható fényképeket

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 18.

A Nikon bemutatta a DX formátumú D3400 digitális tükörreflexes fényképezőgépet, amellyel minden eddiginél könnyebben lehet kiváló minőségű, azonnal megosztható fényképeket készíteni. A D3400 a Nikon első belépő szintű digitális tükörreflexes fényképezőgépe, amely SnapBridge funkcióval rendelkezik, kiváló megoldást kínálva ezáltal mindenkinek, aki az egyszerű kattintgatáson túl is szeretné megismerni a fényképezés művészetét, és szeretné a munkáit menet közben megosztani másokkal.

A Nikon SnapBridge funkciója alacsony energiafelhasználású Bluetooth (BLE) technológiáva működik, melynek segítségével a fényképezőgép állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn egy okostelefonnal vagy táblagéppel. A D3400 felhasználói bárhonnan automatikusan szinkronizálhatják az épp elkészített fényképeket. Minden fénykép azonnal, külön beavatkozás nélkül a fényképezőgéppel összekapcsolt intelligens készülékre kerül, megosztásra készen. És ezek nem akármilyen fényképek lesznek! A fényképezőgép nagyméretű, 24,2 megapixeles, DX formátumú érzékelőjének, erőteljes EXPEED 4 processzorának és NIKKOR objektívjének köszönhetően páratlanul részletgazdag fényképek készülnek. Az alacsony megvilágítás mellett is lenyűgözően éles fotók és egyenletesen elmosódott hátterű portrék utolérhetetlen kreatív szabadságot biztosítanak. A fényképek mellett a Nikon híres D-videó alkalmazása mozifilm-hangulatú felvételek rögzítését is lehetővé teszi. A gyors NIKKOR objektív segítségével a kezdő videósok is kiváló felvételeket készíthetnek természetes fénnyel, miközben a téma csodálatosan kiemelkedik az elmosott háttér előtt.

Jordi Brinkman, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A D3400 izgalmasan egészíti ki a Nikon sikeres D3000 sorozatát. A modell bizonyított csúcstechnológiát örökölt a Nikon magasabb rendű digitális tükörreflexes fényképezőgépeitől, ugyanakkor megőrizte a belépő szintű fényképezőgépekre közismerten jellemző egyszerű használhatóságot. Emellett a SnapBridge által lehetővé tett állandó csatlakozásnak köszönhetően a felhasználók ízelítőt kaphatnak az „igazi” fényképészetből, miközben kiaknázhatják az okostelefonokra jellemző csatlakoztathatóságot is.”

További fő tulajdonságok

  • A kisméretű digitális tükörreflexes fényképezőgép jól bírja: az energiatakarékos kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 1200 felvétel elkészítését is lehetővé teszi. 
  • Kiváló teljesítmény gyenge megvilágítású helyzetekben: az ISO 100–25 600 egy lépéssel meghaladja a D3300 modell által kínált maximális ISO-beállítást.
  • Útmutató mód: a digitális tükörreflexes fotózás kezdői számára az Útmutató mód segítséget nyújt a fényképezőgép beállításához a lehető legszebb fényképek és videók készítése érdekében.
  • A Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgép előnye a kiemelkedő sebesség, pontosság és kezelhetőség, melyet a borotvaéles automatikus élességállítási rendszernek és a nagy fényerejű optikai keresőnek köszönhet. 
  • D-videó: sima, részletgazdag teljes HD-videókat készíthet akár 50p/60p képkockasebességgel. 
  • Bővíthető rendszer: a gép kompatibilis a NIKKOR DX-formátumú objektívek teljes választékával és az egyszerűen használható Nikon vakukkal.
  • Készletek: a D3400 fényképezőgépváz változatos összeállításban, egy vagy két NIKKOR objektívvel vásárolható meg. A sokoldalú általános zoom minden hétköznapi igényt kielégít, míg az AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR objektívet távolabbi célpontokhoz javasoljuk. Az AF-P NIKKOR objektívet tartalmazó készletek kiváló megoldást kínálnak a videofelvételeket készítőknek, mivel ezek az objektívek gyorsan és csendesen fókuszálnak, sima felvételkészítést téve lehetővé gyakorlatilag hangtalanul.

Vissza