Fesztiválszezon

Kütyü Magazin - 2016. július 4.

Elérkezett a várva várt nyári szabadság és vele együtt a fesztiválszezon is! A Dell XPS 12 notebookjai nem csak a munkában társak, az igazán szép 2 az 1-ben modellekkel a fesztiválok minden feledhetetlen percét rögzítheted, hogy egyetlen emlék se vesszen kárba. És mindent azonnal meg is oszthatsz. Csak ne felejtsd otthon a géped!

Megvannak a praktikái

A Dell XPS 12 egy olyan laptop, amely egy mágnes segítségével egyetlen mozdulattal alakítható táblagéppé. Ha mégis megtalál a munka, napközben dolgozhatsz kényelmesen az asztalnál, vagy jegyzetelhetsz a Dell aktív tollal. Este pedig csak dobd a táskádba, és örökítsd meg vele kedvenc előadód koncertjét. A felvételeket később tökéletes minőségben nézheted vissza a duál mikrofonnak, a nagy felbontású képernyőnek és a sztereó hangszórónak köszönhetően.

Kattints!

Fotózkodj, szelfizz, de adj a minőségre is! A Dell XPS 12 egy 8 megapixeles külső oldali és egy 5 megapixeles felhasználó felőli webkamerával, valamint két digitális tömbmikrofonnal rendelkezik, így nemcsak tökéletes képeket, de kifogástalan videofelvételeket is készíthetsz vele. A képeket akár rögtön posztolhatod is a Miracast képes Wifi és Bluetooth kapcsolat segítségével.

Kicsi a bors, de erős

A pehelykönnyű, mindössze 790g-os  gép akkor is kitart, ha végigbulizod az éjszakát, hiszen akár 8 órán át is bírja töltés nélkül. Tény, hogy a fesztiválokon félve használjuk a kütyünket, hiszen megsérülhet. Az XPS 12 Corning Gorilla Glass NBT kijelzője azonban mintegy 10-szer ellenállóbb a karcolással szemben, mint a hagyományos nátronüveg, így emiatt sem kell aggódnod, nyugodtan koncentrálhatsz a felejthetetlen bulikra.

Vissza