Nagy bejelentésre készül a Telenor

Kütyü Magazin - 2016. június 14.

A Telenor június 15-i Okostelefon Akadémiáján mindenki garantáltan ráhangolódhat a nyárra, csatlakoztatott kerékpár, csatlakoztatott bőröndhangfal és Microsoft Imagine Cup nyertes városfelfedező alkalmazás segítségével. Az eseményen a Telenor a hazai start-upok számára is igen érdekes bejelentéssel készül. Az ingyenesen látogatható eseményre még lehet regisztrálni.

Évről évre rohamosan növekszik azok tábora, akik okoseszközök nélkül el sem tudják képzelni az életüket. A hordozható kütyük és a mobilinternet az Európa-bajnokság idején is jó szolgálatot tesznek: nem csak a közvetítéseket követhetjük bárhol és bármikor, de a június 15-i Okostelefon Akadémián Horti Gábor sportriporter azt is megosztja, hogy hogyan segítik egy profi kommentátor munkáját az okoseszközök és az azonnali információszerzés lehetősége.

A sport-technológia-vállalkozás tengelyén Murlasitz Attila, okoskerékpár szakértő előadásából kiderül, hogy az okos- és elektromos biciklik miért is csatlakoznak a telefonokhoz, vagy éppen közvetlenül az internetre. Az ütemet Kozák András csatlakoztatott bőrönd hangszórói viszik tovább, majd a Huawei fotós nagykövete, Rizsavi Tamás profi fotós gyorstalpalója a tökéletes okostelefonos fényképek elkészítéséhez ad jó tanácsokat.

A magyar startup, Mistery Game műhelyében készült, Microsoft Imagine Cup-díjas alkalmazás a felfedezést kedvelők körében válhat népszerűvé: játékos formában csábítja felhasználóit addig ismeretlen városok izgalmas részleteinek megismerésére.

A hazai start-up társadalom számára tartogat további izgalmas meglepetéseket a szervező Telenor. Takács Zoltán, innovációért felelős alelnök tolmácsolásában. A bejelentés fontosságát jelzi, hogy a téma kapcsán olyan, a startup világban is elismert vendégek lépnek színpadra, mint Pistyur Veronika, Oszkó Péter és Varga Zoltán.

A rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható, amelyhez mindössze egy gyors regisztráció szükséges az alábbi linken: http://bit.ly/OA_12

Vissza