Mozdulj stílusosan!

Kütyü Magazin - 2016. május 9.

Megérkezett Magyarországra a CES 2016-on bemutatott legújabb Fitbit Blaze fitneszóra és Fitbit Alta fitneszkarkötő. Az okos aktivitásmérők készen állnak arra, hogy mozgásra motiváljanak, és segítsenek az életmódváltásban. A fitneszóra és fitneszkarkötő funkcióit és dizájnját tökéletesítették, hogy viselésükkel egyszerre lehess stílusos és egészséges a mindennapokban!

Stílus és önkifejezés

A Fitbit Blaze-t azoknak tervezték, akik a környezetükben mindenre kihívásként tekintenek. A színes érintőkijelzős okos fitneszóra egész nap veled van, és veled együtt megannyi helyzetben helytáll. A nap minden percében figyeli tested működését. Automatikusan felismeri a végzett mozgásformát, legyen szó futásról, biciklizésről vagy zumbáról, számolja a lépéseidet, és figyeli az alvásod minőségét. Okostelefonod GPS-én keresztül térképpel szinkronizálva útvonalat rajzol a futásodról, az óra pedig pontos statisztikát ad a megtett távról és időről. PurePulse technológiája folyamatosan méri a pulzusodat, az applikáción keresztül pedig könnyen áttekinthető grafikonokon tudod megfigyelni tested működését. A Blaze minden élethelyzethez igazodik. A különféle cserélhető szíjakkal és óraszámlapokkal saját ízlésedre formálhatod, így viselheted a reggeli edzéshez, a délutáni tárgyaláshoz és az esti vacsorához is.

Személyi edző a karodon

A Fitbit egyik újításának köszönhetően a Blaze-el egy igazi virtuális személyi edzőt is kapsz. Az óra képernyőjét megérintve válassz ki egy FitStar gyakorlatot, majd végezd el a kijelzőn megjelenő lépések szerint. Instant edzéstippek a csuklódon, és még a telefonodat sem kell elővenned! Ahogy a zeneváltáshoz sem! A bejövő üzeneteidről, hívásaidról, naptárbejegyzéseidről pedig értesítést kapsz a fitneszórádra is.

Tudtad, hogy a motivációt a csuklódon is viselheted?

Az új, egyedivé alakítható Fitbit Alta fitnesz karkötőt azoknak találták ki, akik hajlamosak órákon át belefeledkezni a munkájukba. Állítsd be rajta a mozgásemlékeztetőt, és maradj mozgásban egész nap! Telefonoddal szinkronizálva az applikáción keresztül láthatod, a munkaóráid során hányszor sikerült megmozgatni magad. Az új Alta automatikusan felismeri a végzett testmozgást, és magától rögzíti edzésed adatait. Kövesd, mennyit lépsz, hány kalóriát égetsz el, a karkötő pedig együtt „örül” majd veled, ha sikerül elérni a kitűzött célokat. Telefonoddal szinkronizálva LED kijelzője érintésre megmutatja, mennyit mozogtál a nap folyamán, és jelzi az okostelefonodra érkezett üzeneteket is. Monitorozza az alvásod, reggel pedig lágy vibrálással ébreszt az új napra.

Légy fitt a saját stílusodban!

A sportosságért cserébe nem kell lemondanod a divatról sem. A fittség ugyanis trendi, ehhez pedig stílusos kiegészítő illik! A Blaze és Alta karpántjai testreszabhatók, a nap folyamán akár többször is pillanatok alatt, könnyen cserélheted. Számlapjukat is több változat közül beállíthatod a neked leginkább tetszőre Az új Fitbit Blaze az aktivitásfigyelő és az okosóra sportosan elegáns ötvözete, amelyet szilikon, bőr vagy fém szíjjal is viselhetsz. A Fitbit Alta karkötője is többféle színben és változatban kapható, így egész biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illőt. Aktivitásfigyelő még soha nem nézett ki ennyire jól!

Vissza