A Fujitsu STYLISTIC R726 a „2 in 1” kategória új csúcsmodellje

Kütyü Magazin - 2016. április 15.

Új, kategóriavezető „kettő az egyben” táblagépe, a FUJITSU STYLISTIC R726 bevezetésével a Fujitsu véget vet annak a vitának, hogy a hagyományos noteszgépek vagy a táblagépek nyújtanak nagyobb produktivitást a nagyvállalati felhasználónak.

Új eszköze ugyanis mindkét kategóriában megállja a helyét. A kiterjedt FUJITSU STYLISTIC táblagép-portfólió új csúcsmodellje, a STYLISTIC R726 segítségével a felhasználók egyéni stílusuk és igényük szerint dolgozhatnak – billentyűzettel vagy anélkül, egyetlen nagy teljesítményű mégis kompakt érintésvezérelhető eszközzel. 

A 31,8 cm-es (12,5’) érintőképernyővel a STYLISTIC R726 azoknak a nagy teljesítményű táblagépeknek a legújabb generációjához tartozik, amelyek a tartalomkészítéshez is elegendő képernyőfelületet biztosítanak használóiknak. A billentyűzet nélküli változat tökéletes tartalomfogyasztáshoz és kevésbé ideális körülmények között végzett munkához is – például repülőgépen, ahol gyakran nincs elegendő hely egy hagyományos noteszgép szétnyitásához. 

A mobil felhasználók számára korábban sok bosszúságot okozó akkumulátor-üzemidő már nem jelent gondot, hiszen a STYLISTIC R726 akár 12 órán keresztül is működőképes maradhat egy töltéssel – folyamatos kijelzőhasználat mellett. Ez az akkumulátor-üzemidő maratoni munkamennyiség elvégzésére elegendő például a nagy távolságú járatokon. A nagy fényerejű, ugyanakkor tükröződésmentes képernyővel a szabadtéri munkavégzés sem okoz problémát a fehasználónak.

Az új STYLISTIC egyedülállóan alkalmazkodik gazdája munkastílusához – asztali dokkoló bölcsőhöz illesztve kifogástalanul működik asztali PC-ként, de a dokkból kiemelve a munkavégzés megszakítása nélkül használható tovább tollal vagy ujjal vezérelt táblagépként. A vékony mágneses billentyűzetet fél kézzel csatlakoztatva és a beépített táblagép-talpat kihajtva a STYLISTIC R726 másodperceken belül sokoldalú noteszgéppé alakítható. 

Jörg Hartmann, a kliens számítástechnikai eszközök üzletágának alelnöke így nyilatkozott az új termékről: „Évek óta folyik a vita arról, hogy a táblagépek vajon képesek-e tökéletesen helyettesíteni egy hagyományos, szétnyitható noteszgépet. Egész mostanáig mindkét oldanak kompromisszumot kellett kötnie. A STYLISTIC R726 kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy biztosítsuk a felhasználóknak a rugalmasabb és igényeiket jobban követő munkavégzéshez szükséges működési keretrendszert és innovatív IT-megoldásokat. Munkánk gyümölcse ez a tetszetős eszköz, amelynek használata minden körülmények között élvezet. Ezzel a modellel a Fujitsu egyszer s mindenkorra véget vet a táblagép vs. noteszgép vitának.”

A Japánban tervezett és Németországban gyártott, hatodik generációs Intel Core i7 processzorokkal szerelt STYLISTIC R726 teljesítmény terén sem vall szégyent. A tartós magnézium-alumínium ház jól bírtja a táblagépet napi szinten érő fizikai igénybevételt. A nagyvállalati jellemzők közül említést érdemelnek a STYLISTIC biztonsági funkciói (például a titkosított meghajtók), a beépített 4G/LTE csatlakozás, valamint a TPM és az NFC-alapú érintkezésmentes SmartCard azonosítás.

A kínálatát Microsoft Windows 10 operációs rendszerre egységesítő Fujitsu arról is gondoskodik, hogy a felhasználó szervezetek Windows 10-alapokon is egyszerűen telepíthessék és felügyelhessék eszközeiket a meglévő szoftverekkel, így gyorsul és automatizálódik a rendszergazdák munkája, és stabil alap jön létre a teljes körűen digitalizált folyamatok bevezetéséhez. 

 

A népszerű LIFEBOOK T936 táblagép frissítése

A Fujitsu bevezeti a népszerű FUJITSU LIFEBOOK T936 táblagép frissített verzióját. Ez a 33,8 cm-es (13,3”) „kettő az egyben” Ultrabook a legújabb olyan modell, amely a Fujitsu közkedvelt, két irányban elfordítható zsanérmegoldását alkalmazza. A LIFEBOOK T936 a hatodik generációs Intel Core i7 processzorcsalád tagjaival biztosít kategóriavezető teljesítményt, biztonságot és használati jellemzőket. 

 

Ár és piaci bevezetés

A FUJITSU STYLISTIC R726 táblagép és a LIFEBOOK T936 táblagép 2016 februárjától lesz kapható a Fujitsu viszonteladóin, saját értékesítési csatornáin és az interneten keresztül. Az árak országtól és konfigurációtól függően változnak. 

 

Gördülékeny digitalizálás a munkahelyen

A Fujitsu úgy gondolja, hogy a digitalizált üzleti életben és gazdaságban a magabiztos digitalizálásához és a sikeres átalakulás elindításához először el kell érni egyfajta egyensúlyi állapotot. A STYLISTIC R726 segít megtalálni az egyensúlyt a felhasználók és a szervezetek sokrétű szükségletei között: 

 • A rugalmas munkavégzés támogatása maximális produktivitás és végfelhasználói elégedettség mellett 
 • Az innováció ösztönzése, ugyanakkor a régi alkalmazásokban rejlő lehetőségek hasznosítása 
 • Az adatok védelme és biztonságos adathozzáférés 
 • Az ellenőrzés fenntartása az IT-konzumerizáció és a BYOD trend érvényesülése ellenére 
 • Szabványosítás és ezzel együtt a sokszínű dolgozói igények teljesítése 

 

A FUJITSU STYLISTIC R726 táblagép főbb jellemzői

 • Táblagépes élmény és teljes körű noteszgép-funkcionalitás – kivételes felhasználói élmény 
 • Mágneses billentyűzet és integrált táblagép-talp az eszköz átalakításához 
 • Tükröződésmentes kijelző (opcionális), vékony és könnyű magnézium-alumínium ház, rugalmas adatbeviteli lehetőségek UC&C képességek, 12 óra max. akkumulátor üzemidő 
 • Beágyazott 4G/LTE, GPS, NFC, Intel Pro Wireless Display (opcionális)
 • Távfelügyeleti technológia, titkosított meghajtók, TPM és következő generációs NFC-hitelesítés
 • Opcionális dokkoló bölcső asztali gépes munkavégzéshez az irodában. 
 • Adatok: 31,8 cm-es (12,5”) kijelző, súly 789 g-tól, 9,5 mm vastagság 
 • Német minőség

 

Vissza