Az LG Minibeam LED projektor modellekkel bármit mozivá varázsolhatunk

Kütyü Magazin - 2016. április 13.

A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mára a kedvenc készülékeinket gond nélkül bárhová magunkkal vihetjük. A laptopok, az okostelefonok és a tabletek fejlettebbek, könnyebbek és kisebbek, mint valaha.

Az LG Electronics (LG) most elhozza a projektorok mobilitásának új szintjét, melynek hála a felhasználók bárhol, bármikor átélhetik és élvezhetik az igazi moziélményt. A lenyűgöző képminőségnek és kompatibilitásnak, valamint a különböző szolgáltatók által biztosított, széles körű VOD (video-on-demand) szolgáltatásoknak köszönhetően többé már nem kell otthonról elmennünk, hogy megtapasztaljuk a filmek igazi és magával ragadó világát. Ráadásul, a projektorok beépített hangszórókkal is rendelkeznek, de akár nagy teljesítményű otthoni hangrendszert is csatlakoztathatunk hozzájuk, mely biztosítja a tökéletes térhatású hangzást. Már tényleg csak a popcorn hiányzik!

Az LG Minibeam modellek változatosságának köszönhetően mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő modellt, a folyton úton lévő felhasználóktól kezdve egészen az elkötelezett mozirajongókig. A PH550 ideális választás azok számára, akiknek a vezeték nélküli, páratlan hordozhatóság a fontos, csakúgy, mint azoknak, akik imádnak a szabadban lenni, kötöttségek nélkül. Hasonlóan az LG 2016-os Minibeam projektorpaletta tagjaihoz, a PH550-es LED projektorban is megtalálható a Screen Share csatlakozási lehetőség, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjuk vagy táblagépük tartalmát megoszthassák a projektorral, míg ezzel egy időben Bluetoothon keresztül zökkenőmentesen kapcsolódhatnak külső hangrendszerekhez. Ezen túlmenően, a projektort beépített akkumulátorral is ellátták, ami 2,5 órás működést biztosít áramhálózatra csatlakozás nélkül is. Ezek a funkciók adják meg a PH550 sokoldalúságát, amelynek köszönhetően a parkban, kempingekben vagy akár a saját kertünkben is élvezhetjük a gondtalan filmezést. 

A PW1500 a legnagyobb fényerővel bíró projektor az LG Minibeam LED projektor sorozat tagjai között, így tökéletes azok számára, akiknek a képminőség a legfontosabb. Könnyű, 1,16 kilogrammos tömege mellett a PW1500 1500 lumenes fényerővel büszkélkedhet, amely az egyik legerősebb fényerővel bíró LED projektorrá teszi a piacon. A tudatos fogyasztók számára az 1000 lumenes PW1000 is vonzó választás lehet, mert a PW1500 összes nagyszerű funkcióját tudja versenyképesebb áron. 

Az LG Minibeam termékcsalád lélegzetelállító képminősége egyesül a sokoldalúsággal, melyek megkönnyítik, hogy minden teret egyszerűen mozivá varázsoljunk. Az LG Minibeam LED projektor modellek fejlett funkcióiknak hála képesek automatikusan beállítani a képet a tiszta és torzításmentes megjelenítés érdekében, pontosan úgy, mint a tökéletesen szinkronizált audio kimenetet.

Az LG Minibeam termékcsalád modelljeinek mérete elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek a tenyerünkben, ugyanakkor igazi házimozi élményt biztosítanak. A PH550 már kapható hazánkban bruttó 149.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A PW1500 ez év április elejétől szintén elérhető Magyarországon bruttó 299.900 forintos ajánlott fogyasztói áron, míg a PW1000 április végétől lesz kapható bruttó 179.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

Vissza