X-Tel 7500-as strapamobil a kalandokat kedvelőknek

Kütyü Magazin - 2016. január 19.

A kihívásokat, szabadtéri tevékenységeket kedvelőknek nem egyszerű megtalálni a megfelelő okostelefont. A legtöbb készülék egyszerűen nem bírja az éles helyzeteket. Az X-Systems, a kültéri és ipari telefonok és táblagépek szakértője azonban megoldást kínál a közelmúltban megjelent X-Tel 7500-as modelljével.

Funcionális, stílusos és megfizethető

Vannak olyan emberek, akik masszív életmódot folytatnak, akár munkájuk miatt, akár szabadidejükben. Nekik olyan okostelefonra van szükségük, amely egy kicsit eltér a megszokottól. A szakértők egyetértenek abban, hogy a „normál” okostelefonokat nem arra tervezték, hogy a szabadban is helyt álljanak. Szerencsére megjelent a piacon egy nagyon praktikus, stílusos és megfizethető megoldás a az X-Tel 7500-as modell személyében.

Az X-Systems új mobiltelefonja, melyet kifejezetten a kalandokat, kihívást kedvelőknek terveztek, mindhárom előnnyel felruházva érkezik. A modellt úgy alakították ki, hogy szembeszálljon a szabadtéri kihívásokkal.


A vállalat szóvivője elmondta, nagyon izgatottak, hogy bemutathatják X-Tel 7500-as modelljüket, és kíváncsian várják, mit hoz majd a felhasználóknak. Elmondása szerint hisznek abban, hogy a csinos eszközök nagyszerűek, habár lehetne az embereknek egy olyan okostelefonjuk is, amely egyszerre rendelkezik ergonomikus külsővel, és úgy tervezték, hogy ellenálljon minden külső támadásnak.

A kérdés csupán az, hogy milyen okostelefont választanál: egyet, amely egy leejtés után összetörik vagy egy olyan modellt, amelynél nem kell aggódni, hogy bármi baja esik, mint például az X-Tel 7500-as modell esetében?

A vállalat szerint az X-Tel 750 erőteljes funkciókkal vértezték fel: Hydro IPS HD technológiájú kijelzővel érkezik, amely lenyűgöző látványt nyújt, melynek védelméről a Gorilla Glass 2 gondoskodik. A mobilt továbbá a piacon kapható legerősebb mobilprocesszorral látták el, az ARM Cortex-A7-es dolgozik benne. A készülék fedélzetén a legfrissebb Nucleus Android verzió teljesít szolgálatot.

A 3G képes mobil továbbá GPS, MMS, Wifi, Bluetooth, giroszkóp, e-iránytű és dual SIM támogatással érkezik, valamint 8 megapixeles kamerával látta el a gyártó.


 

Az egyszerre innovatív és rendkívüli mobil a legmagasabb minőségű anyagokból és komponensekből tevődik össze, melyeket a gyártó egy ellenálló, Terra IP68/IPX8-as tanúsítvánnyal ellátott házba épített: ez a katonai előírásoknak is megfelel.

Szárazföldön és víz alatt is

Miért választott az X-Systems az IP68/IPX8-as védelmet? Képzeljük csak el, hogy ha a tengerben vagy egy tóban szeretnénk fürdeni, és magunkkal szeretnénk vinni a telefonunkat is, hogy néhány lenyűgöző víz alatti fényképet készíthessünk. A tanúsítványnak köszönhetően akár 2 méter mélyre is lemerülhetünk a mobillal, és akár 60 percen keresztül is bírja a strapát. És ami még ennél is jobb, hogy a telefon nem csupán vízálló, hanem a sós víznek is ellenáll, valamint az olaj, sár és szappan sem jelent számára kihívást.

A gyártó elmondása szerint az eddigi felhasználói visszajelzések nagyon pozitívak. A mobil a hannoveri CeBIT-en debütált, ahol Németország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójának termékmenedzsere így nyilatkozott a mobilról: „Az X-Tel okostelefon minden okos ipari vállalatnak és vállalkozónak jó indok lesz arra, hogy az alkalmazottainak ne adjon többé iPhone-t vagy Galaxy modellt.”

A mobilról bővebb információ a gyártó weboldalán található.

Frissítés: a gyártó elárulta, mennyibe is kerül a strapamobil, és hol rendelhető meg. A készülék 399 eurót kóstál, és az alábbi oldalon rendelhető meg közvetlenül a gyártótól. 

Vissza