A Samsung új Smart TV-je nyerte el a CES 2016 legjobb innováció díját

Kütyü Magazin - 2015. december 31.

A Samsung egyik új Smart TV-je nyerte el a CES 2016 legjobb innováció díját a elérhető technológia kategóriában. A készülék január 5-én, a CES-en mutatkozik be a nagyközönség előtt. 

A Samsung egyik, a nagyközönség számára még ismeretlen oksotévéje nyerte a CES legjobb innovációért járó díját. A jutalmazott elérhető technológia és prémium dizájn kényelmesebb felhasználói felületet, kristálytiszta hangot és verhetetlen vizuális élményt nyújt a felhasználók számára.

Hangvezérlés

A Samsung hangvezérlője a tévé funkcióinak egész sorát teszi könnyen kezelhetővé, a beállításoktól kezdve, a webes böngészésen át az egyéb, tipikusan a képernyőn végzett műveletekig. A felhasználók a beszédhangjukon léphetnek kapcsolatba a televíziójukkal, és  parancsba adhatják például, hogy készülékük rögzítse a soron következő műsort, navigáljon a különböző Smart TV alkalmazások között, vagy épp a műsoridőről és a műsor címéről szolgáljon információval.

Amplify és Clear Voice funkciók

A Samsung Smart TV hangfelerősítő Amplify funkciója képes kiemelni a magas frekvenciájú hangokat, ezáltal javítja a hangok tisztaságát. A Clear Voice pedig szabályozza a hangfrekvenciákat, így a párbeszédek jobban hallhatóak lesznek.

Új grafikus felhasználói felület

Az új Smart TV grafikus felhasználói felülete az előző modellekéhez képest kétszeres kontraszttal rendelkezik, ennek köszönhetően a teljes képernyőn javítja az olvashatóságot.

Az elérhető dizájn a jó dizájn

A Samsung előremutató, ugyanakkor intuitív és könnyen hozzáférhető funkciókkal bővítette a folyamatosan fejlődő televíziós technológiáit. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak, a tökéletesített tévénézési élményhez, hiszen a Hangvezérlés, az Amplify és Clear Voice funkciókat mind úgy alakították ki, hogy egyszerűek és bárki számára könnyen használhatóak legyenek.

Vissza