Megérkezett az új Dell Latitude 5000 sorozat

Kütyü Magazin - 2015. december 22.

A Dell bemutatta a megújult üzleti Latitude 5000-es laptopokat, amelyeket a 6. generációs Intel négymagos processzoroknak köszönhetően kiemelkedő teljesítmény, biztonság és tartósság jellemez. 

Új üzleti modelleket mutatott be a Dell. 14 (E5470) és 15 (E5570) hüvelykes méretben is rendelhető új Latitude ideális megoldás a sokat utazó üzletembereknek, hiszen akár 27%-kal vékonyabb és 18%-kal könnyebb az előző generációba tartozó modellekhez képest.

A Dell új Latitude 5000-es sorozata az üzleti ügyfelek elvárásaihoz igazodik, ennek megfelelően kiemelkedően biztonságos, kezelhető és megbízható.

  • Biztonságos: A Dell saját eszközeihez optimalizált titkosítási, kártevővédelmi és hitelesítési lehetőségein túl a Latitude 5000 sorozat egy további hitelesítőadat-tárolási réteggel is kiegészült. Az opcionális integrált SmartCard- és ujjlenyomat-olvasó a Dell ControlVault használatával képes elkülöníteni a biztonságos műveleteket. Ez a megoldás egy különálló chipen dolgozza fel és tárolja a kulcsfontosságú hitelesítő adatokat, így egy olyan védelmi rendszert képez, amely megnehezíti, hogy a kártevők hozzáférjenek a személyes adatokhoz.
  • Kezelhető: A Latitude portfólióba épített egyedi felügyeleti képességekkel az informatikai szakemberek módosíthatják a BIOS-beállításokat, és a rendszerek konfigurálása során rugalmasan alkalmazkodhatnak a vállalati informatikai infrastruktúra igényeihez.
  • Megbízható: A Latitude 5000 sorozat modelljei több katonai teszten bizonyították tartósságukat, mint bármelyik másik laptop1, így a világ legstrapabíróbb üzleti készülékei közé tartoznak. Továbbfejlesztett alapanyagaik, például a karbonszállal megerősített polimerek, alacsony súlyuk ellenére is kiválóan terhelhetők.

A Dell célja az üzleti informatika újraértelmezése. Ennek értelmében figyel az ügyfelek igényeire, és olyan termékeket tervez, amelyek növelik a munka hatékonyságát, és tökéletes választást jelentenek mind az informatikai szakemberek, mind a végfelhasználók számára. Azok az ügyfelek, akik a Latitude 5000 sorozatba tartozó laptopokat választják, egy teljes körű szolgáltatáscsomagot kapnak, amely többek között az alábbiakat tartalmazza:

  • Karbonszál-erősítésű polimerek, amelyek vékony és könnyű kialakítást tesznek lehetővé. Minden új Latitude 5000-es gépbe újrahasznosított karbonszálakat építettek be, ami hozzájárul a keletkező hulladék mennyiségének csökkentéséhez
  • Méretezhetőség a teljesítmény és a szolgáltatások terén, mindkét képernyőméret esetében
  • 6. generációs Intel Core vPro négymagos processzorok 
  • A Latitude termékcsaládnál jelenik meg először az USB Type-C kábeldokkolás a gyors és hatékony csatlakoztatásért (csak a négymagos Latitude 15 5000 sorozatnál). Jövő év elejétől a Type C használata a sorozat más modelljeinél is elérhető lesz
  • Opcionális érintőképernyő Corning Gorilla Glass NBT technológiával
  • Ergonomikus üzleti ISO billentyűzet, amely háttérvilágítással is elérhető
  • Nagy sűrűségű, hosszabb élettartamú akkumulátorok (akár 17 óra üzemidő 15H-s, 84 wattórás akkumulátorral)
  • Rugalmas csatlakoztathatóságot biztosít az „E” termékcsaládba tartozó vagy Dell vezeték nélküli dokkolókkal és Intel Pro WiDi-vel a hatékonyabb irodai használat érdekében 
  • Kifejezetten a mobil használathoz kifejlesztett kiegészítők, például a Dell Power Companion
  • A Windows 10 igényeihez igazítva – gyorsabb, biztonságosabb, problémamentes működés
  • Alapszintű jótállás és akár Dell ProSupport Plus a proaktív és prediktív automatizált támogatáshoz és a váratlan károk elleni védelemhez

 

Kulcsszavak: Dell, Latitude, üzlet, laptop
Vissza