Újabb olcsó mobilt dobhat piacra a Microsoft – érkezhet a Lumia 650

Czipperer Dia - 2015. december 16.

Új mobil tűnt fel a Microsoft háza táján. A Lumia 650-es modell a pénztárcabarát mobilok sorát erősítheti, fedélzetén pedig a Windows 10 operációs rendszer futhat majd.

A Teiba által szivárgott ki a legújabb Lumia mobil a Microsoft háza tájáról. A fotón egy átlagos telefont látjhatunk, amely előlapi hangszórókkal érkezik és az is látszik a kijelző felső sávjából, hogy dual SIM támogatást is kapott. A képről ezen kívül más nem derül ki.

A korábbi pletykák alapján a Lumia 650-es készülék 5 hüvelykes, 720 pixeles kijelzővel és Snapdragon 410-es processzorral érkezik majd, valamint 1 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájt tárhellyel megáldva.

Összehasonlítva a Microsoft legutóbbi pénztárcabarát Windows Phone mobiljával, a Lumia 550-nel, a készülék gyorsabb processzort kap majd (Snapdragon 210) és valamivel nagyobb kijelzőt is (4,7 hüvelykes). Ugyan a mobil kamerájáról nem derültek ki információk, azonban a Lumia 650 más specifikáció nem azt sugallják, hogy nagyon különleges lenne.


Egyelőre azt sem lehet tudni, mikor jelenti be hivatalosan a mobilt a vállalat, annyi azonban bizonyos, hogy Windows 10 operációs rendszerrel a fedélzetén mutatkozik majd be. Elképzelhető, hogy a jövő évi MWC-re (Mobile World Congress) tartogatja a Microsoft a telefont.

 

Forrás: Techspot.com

Vissza