LTE sebességet garantál kültéren is a ZyXEL 4G routere

Kütyü Magazin - 2015. december 14.

A ZyXEL piacra dobta új kültéri 4G routerét. Az LTE7410 a piacon jelenleg elérhető leggyorsabb LTE szélessávú mobilinternetet továbbítja a távoli vezetékes és Wi-Fi eszközökre. Az eszköz elsősorban külső rendezvényhelyszíneken, telephelyeken nyújthat megoldást, ahol a megbízható szélessávú csatlakozás kulcskérdés.

A szélessávú kapcsolatok iránti fogyasztói igény nemcsak az otthonokban és a munkahelyen, hanem a kültéri helyszíneken is rohamosan nő. A vezetékes és Wi-Fi hálózatok kiépítése az outdoor helyszíneken nagy kihívást jelent a szolgáltatók számára. A ZyXEL a világpiaci trendre reagálva bevezette LTE7410 routerét, mely az ultragyors, 4G LTE csatlakozást nagy hatótávolságban biztosítja. Az eszközbe épített nagy teljesítményű antenna a tesztek során is bizonyított: az LTE7410 25 kilométeres hatótávolságban is hatékonyan továbbította a jeleket a bázispontok felé.

A túlterhelt vezetékes hálózatokban a router a gördülékeny internet-felhasználást lehetővé téve akár WAN eszközként is funkcionálhat. Az LTE7410 rugalmas hálózati konfigurációt tesz lehetővé, híd és routing módban egyaránt telepíthető. Ezzel a két beépített móddal a router könnyedén integrálható a hálózatba, és csatlakoztatható gateway, router vagy hozzáférésési pont eszközökhöz is. Az IP67 házvédelmi funkció az erős csatlakozási lehetőséget szélsőséges körülmények esetén is garantálja. A felhasználók az LTE7410-zel kültéren is a mindennapi, megszokott lefedettséget élvezhetik.

Treso Tamás, regionális értékesítési vezető szerint a mobilszélessáv-telepítések világszerte nagyon gyorsan növekednek. Ez a szegmens a jövőben is meghatározó szerepet tölt majd be és nagy fejlődés előtt áll. Az LTE7410 eszközünk jelenleg az egyik legerősebb router a mobilszélessávot kínáló piacon.

Kulcsszavak: ZyXEL, router, LTE, 4G
Vissza