A Flightradar 24 közvetlenül is elérhető az easyJet mobilappján keresztül

Kütyü Magazin - 2015. november 30.

Elsőként az easyJet mobil applikációjában érhető el közvetlenül a Flightradar24 program, amely valós idejű információt szolgáltat a légiforgalomról: az easyJet utasai így felszállás előtt már 3 órával megnézhetik, hol tartózkodik a gépük. Az utazók családtagjai és barátai számára az érkezésről szóló információk lehetnek hasznosak.

A Flightradar 24 kifejezetten az easyJet számára alakította ki azt a szoftvert, amellyel a légitársaság több mint 240 repülőgépét folyamatosan nyomon tudja követni GPS adatok segítségével. A mobil alkalmazáson belül ezentúl elérhető lesz a járat pontos útvonala, sebessége, típusa, tengerszint feletti magassága, repülési távolsága és a teljes repülési hossz is.

A mobil áruházakból jelenleg is letölthető a Flightradar 24 alkalmazás, de a bővített funkciók csak a fizetős verzióban érhetők el. Ezzel szemben az easyJet ingyenes, okostelefonra letölthető applikációjában ezeket a funkciókat szabadon használhatják a felhasználók.

Az easyJet applikációját hetente több mint 800.000 felhasználó veszi igénybe; a Flightradar 24 funkció mellett ők a Book Flight, My Flights, Flight Tarcker, Boarding Passes, Car és Hotel szolgáltatásokat is elérhetik.

Vissza