Újabb pletykák a 4 hüvelykes iPhone-ról

Czipperer Dia - 2015. november 18.

Ismét pletykák kaptak szárnyra a 4 hüvelykes iPhone-ról. A legfrissebb híresztelések alapján nem egy olcsóbb szériás mobilról van szó, hanem egy, az iPhone s-re épülő készülék landolhat a piacon.

Néhány órával azután, hogy beszámoltunk arról, hogy visszatérhet a 4 hüvelykes iPhone, máris újabb híresztelések láttak napvilágot. A korábban kiszivárgott hírek szerint az új modell az iPhone 5c utódjaként lép majd színre, azonban a mostani hírek ennek ellentmondani látszanak.

A legfrissebb pletykák szerint ugyanis nem az iPhone 6c modellről van szó, hanem a mobil az iPhone 5s alapjaira épülhet majd. A kiszivárgott információk szerint a modell lelke az Apple A8-as lapkája lesz majd, továbbá egy továbbfejlesztett, f/2.2 apertúrájú FaceTime HD kamerával érkezhet. A telefon ezen felül Bluetooth 4.1 támogatással is rendelkezik majd. Úgy tűnik azonban, hogy a 3D Touch támogatás továbbra is a nagyobb mobilok kiváltsága lesz.

A jelentés azt állítja, a mobil hamarosan érkezhet a piacra. A korábbi pletykákkal karöltve feltehetően a jövő év első felében debütálhat a piacon.

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: pletyka, Apple, iPhone
Vissza