Bemutatták a Tag Heuer okosóráját

Kütyü Magazin - 2015. november 10.

A TAG Heuer, az Intel és a Google bejelentette a TAG Heuer Connected okosórát, amely az Intel technológiájára és Android Wear alapokra épül.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Tag Heuer androidos okosórát dob piacra. Tegnap hivatalosan be is mutatták az Android Wear alapú eszközt. A TAG Heuer Connected okosórát a szimbolikus LVMH Toronyban tartott sajtóértekezlet során jelentette be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, Brian Krzanich, az Intel Corporation vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója. 
 


Brian Krzanich a bemutató során kiemelte, hogy az új karóra a számítástechnika legfrissebb újításait tartalmazza. Az órát, amely az Android Wear platformra épül, a Z34XX-as Intel Atom processzor működteti. Az eszköz optimalizálja a teljesítményt, és egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az audio streamelést, a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakozást, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android Wear operációs rendszer által biztosított funkciók teljes tárházát használhassák. 

A karórát a gyártó 4 gigabájt tárhellyel látta el, valamint egy újgenerációs lítium akkumulátorral szerelték fel, amely révén a kiegészítő egy teljes napon át használható.

Ezen kívül a Google hangirányításhoz szükséges kis mikrofonnal is el van látva, valamint zafír kristály érintőképernyővel van felszerelve. Az óra továbbá vízálló kialakítást kapott (IP67-es szabvány szerint).
 


A 46 mm átmérőjű TAG Heuer Connected pántjai ötvözetlen (Grade 2) titánból készültek. A textúrált fekete gumiszíjjal (hat, külön kapható színben is gyártják: piros, kék, fehér, narancs, zöld és sárga) és az ötvözetlen titánból készült csattal kiegészítve egy finoman kidolgozott karórától elvárható eleganciát, jellemzőket és kidolgozottságot nyújt.

 

Vissza