Az Apple ingyen kicserélni a foltos MacBook Retina kijelzőket

Czipperer Dia - 2015. október 20.

Nem kell aggódniuk a MacBook felhasználóknak, ha esetleg valamilyen problémát fedeznének fel MacBook modelljük Retina kijelzőjénél. Az Apple vállalja, hogy ingyen kicseréli a hibás példányokat.

Az Apple minden különösebb felhajtás nélkül meghirdette ingyenes csereprogramját, ezúttal a MacBook tulajdonosoknak kedvezve. A gyártó vállalja, hogy ingyenesen kicserélni azon MacBook modellek Retina kijelzőjét, melyeknél a felhasználók valamilyen eltérést fedeznek fel. A tükröződésmentes kijelzők ugyanis több esetben is elkezdenek foltosodni.

A Macrumor szerint a programot október 16-tól hirdette meg a gyártó, ettől a naptól él az ajánlat, valamint a modellek vásárlásától számított három évig.

Korában már több felhasználónak is akadtak gondjai a Retina megjelenítőkkel. Volt, aki csak kisebb foltokat észlelt, azonban nagyobb pacák is előfordultak a képernyő több pontján is. Néhány felhasználó a Facebookon erősítette meg a Macrumors értesüléseit. Mint elmondták, az Apple korábban biztosította őket arról, hogy a hibás Retina kijelzőket ingyen kicseréli.


Ha valaki szeretne megbizonyosodni arról, jár-e neki az ingyenes kijelzőcsere, érdemes felvenni a kapcsolatot a Genius Barral a helyi Apple store-ban, illetve egy Apple által hitelesített szolgáltatóval.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza