Két új színben érkezik a Samsung Galaxy Note 5

Czipperer Dia - 2015. október 15.

A Samsung csúcsphabletje, a Galaxy Note 5 már egy ideje kapható a piacon, azonban a gyártó most új színekben dobja piacra a készüléket anyaországában, Dél-Koreában.

A Samsung Galaxy Note 5 phablet augusztusban debütált a piacon. A vállalat most két új árnyalattal is frissítette a készülék színpalettáját: a mobil titánezüst és rózsaarany árnyalatokban is kapható lesz. Mindkét szín a vállalat anyaországában, Dél-Koreában lesz kapható először. Azt egyelőre nem tudni, más piacokon elérhetőek lesznek az új kiadások.

A titánezüst szín nem tűnik újdonságnak, hiszen a Samsung már a debütáláskor bemutatta ezt a változatot, csak eddig nem volt elérhető a piacon. A rózsaarany viszont egy valóban új, eddig nem látott árnyalat, mely nagyon hajaz az iPhone 6s modellek színére. 


A dél-koreai gyártó azt egyelőre még nem közölte, mikortól lesz a titánezüst változat elérhető, a rózsaaranyról azonban már tudni, hogy október 23-án érkezik. Ami a készülékek árát illeti, a titánezüst modell 32 és 64 gigabájtos verzióban is elérhető lesz: előbbi 800, utóbbi pedig 860 dolláros árcédulával kerül majd forgalomba. A rózsaarany modell azonban csak 64 gigabájtos tárhellyel érkezik majd, szintén 860 dolláros áron.

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Galaxy Note 5, Samsung
Vissza