Marshmallow frissítést kap az LG G4

Czipperer Dia - 2015. október 15.

Az LG a közeljövőben frissíti zászlóshajó, G4 modelljét. A készülék a legfrissebb, Android 6.0 Marshmallow rendszert kapja meg a fedélzetére.

Az LG hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy megkezdte a G4 modellek frissítését. A telefon fedélzetén hamarosan a Marshmallow rendszer fut majd. Ez lesz az első LG mobil, amely fedélzetén a legfrissebb Android teljesít majd szolgálatot.

A G3-hoz hasonlóan az új firmware elsőként Lengyelországban lesz elérhető. A többi európai piac, valamint az ázsiai országok és Amerika hamarosan követi a sorban.

A vállalat a Google-lel közösen dolgozik azon, hogy a frissítés megvalósuljon. Maga a frissítés híre nem tűnik túl meglepőnek, hiszen a legtöbb csúcsmobil fedélzetére szépen lassan megérkezik majd az új rendszer. Ráadásul a telefon lelke ugyanaz a chipset, melyet a Nexus 5X modellbe is beépítettek.

Az új verzió nagyobb kontrollt biztosít majd a felhasználóknak az alkalmazások jogosultságának kezelése terén, valamint a „Do Not Disturb” mód révén beállítható lesz, hogy minden hangot kiiktat-e a felhasználó, vagy csak az értesítéseket és a jelzéseket. A „Doze Mode” használatával pedig kilőhetők a háttéből azok az alkalmazások, melyeket a telefon éppen nem használ, ezzel is növelve az üzemidőt.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza