Megérkezett az iPhone 6s Magyarországra

Kütyü Magazin - 2015. október 9.

Néhány perces sort kellett csak kivárniuk azoknak, akik Magyarországon elsőként akartak iPhone 6s és 6s Plus telefonhoz jutni. Október 8-ról 9-re virradó éjjel az iCentre Allee üzletében ugyanis rendkívüli, éjszakai nyitvatartással várták a márka legnagyobb rajongóit.

Az Apple még több technikai újdonságot ad a legmodernebb telefonjáhozhoz, amelynek eladásai világszerte minden eddigi csúcsot megdöntöttek, 13 millió példány talált gazdára a nyitóhétvégén.  

“Az előrendelések alapján iPhone 6s, 64GB-os, asztroszürke modell a legnépszerűbb idén, ahogy az iPhone 6-ból is ez a szín és típus volt a legkelendőbb – mondja Felker Noémi, az iCentre-Hungary Kft. Country Managere. Az érdeklődés óriási és szerencsére most még nagyobb készlettel rendelkezünk, mint a tavalyi iPhone6 premieren. A márka rajongói idén is a nagyobb kapacitású modelleket keresik, ezt igazolják az előrendelések is.”

 

 

Az iPhone 6s és iPhone 6s Plus árusítását szeptember 25-én kezdte meg az Apple 12 országban: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Hongkongban, Japánban, Új-Zélandon, Puerto Ricoban és Szingapúrban. Ezt követően, három nappal később, bejelentette, hogy az első hétvégén eladott iPhone 6s és iPhone 6s Plus modellek darabszámai minden eddigi rekordot megdöntöttek: 13 millió példány talált gazdára a nyitóhétvégén. 

Október 9-én Magyarországgal együtt újabb 40 országgal bővül a lista, így év végig összesen 115 országban kezdik meg az új iPhone árusítását.

 

 

A kártyafüggetlen iPhone 6s  247.990 – 325.990 Ft, az iPhone 6s Plus ára pedig 286.900-325.990 Ft között mozog. Az iCentrekben azonban bármilyen típusú használt telefont beszámítanak, ha valaki iPhonet szeretne vásárolni.

Az asztroszürke, az ezüst és az arany mellett az Apple Watch-nál megismert új színnel rukkolt elő az Apple: az iPhone 6s és 6s Plusrózsaarany színben is válsztható.

Az iPhone 6s és 6s Plus megjelenésével jelentősen csökkent a tavaly bevezetett, most is elérhető, iPhone6 és 6 Plus modellek ára.

 

 

Vissza