Megérkezett a második iOS 9 frissítés

Czipperer Dia - 2015. október 2.

Az Apple nem sokkal az iOS 9 debütálása után máris a második frissítését adta ki. Az új verzió a korábbi hibákat hivatott orvosolni. 

Alig egy héttel ezelőtt jelent meg az iOS 9 első frissítése, az Apple máris egy új update-et dobott piacra. Az iOS 9.0.2-es verzió sok hibát hivatott kiküszöbölni.

A hivatalos leírás szerint a frissített rendszerben már nem lesz gond az iCloud biztonsági mentésekkel a kézi biztonsági mentés indítása után, illetve az alkalmazások mobiladat-használatának be- és kikapcsolási problémái is megszűnnek majd.

Akadt olyan hiba is, amely néhány felhasználónál jelentkezett csupán. Ez az iMessage-nél jött elő, méghozzá a rendszer megakadályozta néhány esetben az aktiválást. Ezt az új verziónál sikerült kiküszöbölni.

Az update-ek sorában találjuk még a képernyő automatikus elfordulásának javítását. Ez a hiba akkor lépett fel, amikor értesítések érkeztek a mobilra. Az iOS 9.0.2 továbbá a Podcastok stabilitását is növeli.


Ha valaki telepíti eszközére a legújabb verziót, már nem tudja visszarakni a készülékre a korábbi 8.4.1-es, illetve 9.0-ás változatot sem. Remélhetőleg egy nagyobb frissítés is érkezik majd az Apple háza tájáról. Az iOS9.1 beta verziója már elérhető a fejlesztők számára.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza