Képeken a második generációs Microsoft okoskarkötő

Czipperer Dia - 2015. szeptember 21.

Képeken pózol a Microsoft soron következő okoskarperce. Az eszköz, ha minden igaz, elődjénél stílusosabb kialakítással érkezhet.

A Microsoft első okoskarkötője, a Band nem éppen a dizájn mintaképe volt. A második eszköz azonban már ezen a téren is jobb lehet elődjénél. A MicrosoftInsider tett közzé képet a vállalat következő generációs kiegészítőjéről, amely hajlított kijelzővel és fémes elemekkel érkezhet.

 

 

Az eszköz első ránézésre hasonlít a Gear Fitre, bár egyelőre nem tudni, hogy csak a külsejét tekintve lesz-e ilyen szembetűnő a változás. Állítólag képes lesz nyomon követni a lépcsőzést és egyéb magasságokat is, azonban ez még korántsem biztos.

Az eszközön fizikai gombok is helyet kaptak, és a jelentés szerint a debütáláskor több piacon lesz majd elérhető, beleértve több európai országot is, mint például Spanyolország, Franciaország, Olaszország vagy Németország.

 


Még nem derült ki, pontosan mikor mutatják majd be az eszközt, bár azt rebesgetik, hogy a soron következő, október 6-ai eseményen a telefonok és táblagépek sorában ott lesz majd az új Band modell is.

 

 

Forrás: Engadget.com

Vissza