Az Xbox One-ra érkezik a Microsoft Edge böngésző

Czipperer Dia - 2015. szeptember 17.

A Microsoft legújabb böngészője egyelőre a Windows 10-es operációs rendszeren érhető el, azonban a vállalat elmondása szerint az Edge hamarosan az Xbox One konzolokra is érkezik.

A Twitteren erősítette meg a hírt a Microsoft, miszerint a Microsoft Edge böngésző hamarosan legújabb játékkonzoljukra, az Xbox One-ra is elérhető lesz. Egy felhasználói kérdésre reagálva számoltak be hírről, habár nem válaszoltak teljes mértékben a kérdésre.

A felhasználó kommentjében az is szerepelt, hogy hasonló funkciókkal rendelkezik-e majd, mint az asztali verzió, azonban a Microsoft erre a részre nem tért ki. Feltehetően azonban inkább a konzolhoz szabják majd, hiszen számos asztali verziós funkció értelmetlennek is tűnhet.

Mike Ybarra, a Microsoft szakembere már korábban beszélt arról, hogy a Windows 10 operációs rendszer mélyebb Xbox One integrációt kap, így ez alapján mi is azt gondolhatjuk, hogy az Edge böngésző a konzolon is nagyon hasonló lesz.


Egyelőre még nem tudni, mikor lesz hivatalosan is elérhető az Edge az Xbox One konzolon, csupán csak annyi biztos, hogy a Microsoft egy nagy frissítést tervez novemberre.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza