Nuyu, az 50 dolláros fitnesz karkötő

Czipperer Dia - 2015. szeptember 7.

Egy új okoskarkötő tűnt fel a piacon. A Nuyu eszköze árával és strapabírásával próbál meg kitűnni a hasonló modellek sorából.

Számos hordható okoseszköz kapható jelenleg a piacon, nehéz eldönteni, melyiket válassza az ember, és nem könnyű kitűnni sem a sorból: vagy az egyedülálló funkcionalitás vagy pedig a kedvező árcédula lehet a járható út.

A Nuyu Personal Activity Tracker névre keresztelt eszköz ez utóbbit célozta meg a maga 50 dolláros árával. A karkötő mindössze 50 dolláros áron kerül majd forgalomba.

A karperec a többi társához hasonlóan számlálja a lépéseket, az elégetett kalóriát, méri a megtett távolságokat, valamint a beépített OLED kijelző mutatja is a szükséges információkat. Az eszköz előnye, hogy Android és iOS alapú eszközökkel is kompatibilis.

Ha valaki netán nem szereti a karján viselni a különféle eszközöket, akkor sincsen baj, ugyanis a Nuyut akár a ruhán is lehet hordani. A szíj könnyedén lecsatolható, és az eszköz bárhová felcsatolható. Az övre is felhelyezhető, illetve akár kulcstartóként, a cipőfűzőn is helyt áll. A szerkezet továbbá 30 méterig vízálló, és négy hónapig is bírja a strapát egyetlen töltéssel.

A Nuyu már 50 dolláros áron elérhető a vállalat weboldalán, és hónap végéig pedig ingyenes kiszállítással vásárolható meg.

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza