Bővül az LG Bluetooth headsetjeinek sora

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 2.

A TONE ULTRA legfrissebb változatával (HBS-810) gyarapodik az LG sztereó bluetooth headsetpalettája. A középkategória prémium szegmensét célzó eszköz augusztus végén kerül a boltokba az Egyesült Államokban, ezt követően pedig a legfontosabb ázsiai és európai piacokon debütál.

Az LG nemrégiben jelentette be, hogy a széria 2010 októberi indulása óta immár több mint 10 millió TONE bluetooth headset értékesítésén van túl. A most bemutatott új TONE ULTRA modell számos prémium funkciót tesz elérhetővé a vásárlók szélesebb tömege számára, versenyképes ára széles körű használhatósággal és kiemelkedő hangminőséggel párosul. A TONE ULTRA HBS-800 utódaként a HBS-810 tervezését is a prémium hangélmény vezérelte. A kiemelkedő hangzás garanciája, hogy a készülék fejlesztésében az LG a világ egyik vezető audiotechnológiai specialistájával, a JBL-lel működött együtt.

A TONE ULTRA mélyhangjai erőteljesek, a középtartomány pedig gazdag, köszönhetően a Quad-Layer Speaker Technology alkalmazásának, a zenei élményt az optimalizált hangszínszabályozás teszi tökéletessé. A rugalmas, szilikonból készült füldugók teljesen kitöltik a hallójáratot, ami maximális hangszigetelést, így még tisztább zenei élményt szavatol, ráadásul kifelé sem jelent zavaró hangforrást.

Az új TONE ULTRA ezen túl számos olyan funkciót is elérhetővé tesz a középkategóriában, ami korábban kizárólag a csúcskészülékek sajátja volt. A fülhallgatók vezetékeit behúzó innovatív technológia például kizárja az összekuszálódó kábelek okozta kényelmetlenséget, a kétirányú kapcsoló pedig nemcsak könnyű hangerő-állítást, de egy mozdulattal a zeneszámokon belüli előre- vagy hátratekerést is lehetővé teszi.

 



A HBS-810 áráról és elérhetőségéről a későbbiekben várhatók részletek. Az IFA 2015 látogatói az LG standján is megtekinthetik a készüléket szeptember 4. és 9. között.


 

Vissza