Misztikus LG okosóra tűnt fel az FCC oldalán

Czipperer Dia - 2015. augusztus 18.

Az Ausdroid tette közzé az FCC oldalán megjelent képet, amely egy LG okoskarórát ábrázol. Lehet, hogy az eszköz az idei IFA szakkiállításon debütál.

Egy új LG okosóra tűnt fel az FCC oldalán. Az eszközt a kiszivárgott kép alapján a Verizonnak gyártja majd a dél-koreai vállalat, és korántsem hasonlít a legutóbbi modellre.

Bár az LG nem adott ki sok okoskarórát eddig, azonban már a legutóbbi példány is a kör alakú dizájnt követte eddig. A most felbukkant LG-VC200 modellszámú eszköz azonban egy szögletes számlappal rendelkező példány, így nem valószínű, hogy a korábbi G Watch R modell újratervezett változatáról van szó. Inkább a G Watch dizájnjára hajaz az eszköz.

A kép alapján az óra 56 x 41,5 milliméteres lesz, a képátló pedig 33 milliméteres. Néhány specifikáció is kiderült, többek között az is, hogy Bluetooth 4.0 LE támogatással rendelkezik, az akkumulátor pedig nem cserélhető.

Az operációs rendszerről egyelőre nincsenek információk, azonban a korábbi pletykákat tekintve, miszerint az LG egy Nexus mobilon dolgozik, elképzelhető, hogy Android Wear alapú órát dobnak majd piacra.

Az FCC szerint a közelgő készülék audio jack csatlakozóval is rendelkezik majd. Ez elég furcsánk tűnik, hiszen kellemetlen dolog egy fejhallgatót az okosórához csatlakoztatni.

 

 

 

Forrás: Ausdroid.net

Kulcsszavak: okosóra, LG
Vissza