Multifunkciós tintasugaras fotónyomtatókat mutatott be a Canon

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 18.

A Canon bemutatta otthoni nyomtató-kínálatába illeszkedő három új multifunkciós tintasugaras fotónyomtatóját. A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 modellek ötvözik a modern felhőalapú és Wi-Fi funkciókat az új csúcsminőségű nyomtatási technológiákkal. 

Három új fotónyomtatóval rukkolt elő a Canon. mindegyik modell könnyű csatlakoztathatósággal és egyszerű nyomtatási képességekkel rendelkezik.

A nyomtatási, másolási és szkennelési funkciót is kínáló új modellek könnyedén használhatók több alkalmazással és felhőalapú szolgáltatással, és most már kompatibilisek az Instagrammal és a Slideshare-rel is, így még több közösségi hálózatból, illetve üzleti szolgáltatásból is közvetlenül lehet nyomtatni. A PIXMA Cloud Link segítségével a felhasználók közvetlenül a nyomtató érintőképernyőjéről is hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz, s ezzel szükségtelenné válik a számítógép vagy egy külön csatlakoztatott eszköz használata.

A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 egyszerűbbé teszi  a felhőalapú szolgáltatásokhoz – köztük a GoogleDrive-hoz, a Dropboxhoz, az Evernote-hoz és a OneDrive-hoz – való hozzáférést, és az azokból történő közvetlen nyomtatást, valamint a szkennelt dokumentumoknak és fotóknak a feltöltését a Microsoft OneNote-ba. 

 

PIXMA MG5750


Mindhárom nyomtató a Canon PIXMA Cloud Link Scan és Remote Print funkcióit használja, amelyek lehetővé teszik, hogy a dokumentumokat és fotókat az egyik nyomtatón szkenneljék be, és egy másik, teljesen máshol elhelyezett nyomtatón nyomtassák ki. Ráadásul a környezettudatos háztartások még energiafelhasználásukat is csökkenthetik az Auto Power On/Off funkciónak köszönhetően, amely akkor kapcsol be, amikor felhőalapú szolgáltatásból küldenek nyomtatott anyagokat.

Az integrált Wi-Fi Direct funkciónak köszönhetően nincs szükség internet csatlakozásra és jelszó megadására. Az MG7750 be épített NFC technológia pedig lehetővé teszi, hogy a Canon PRINT alkalmazáson keresztül a felhasználók egy pillanat alatt nyomtassanak és szkenneljenek, amihez mindössze hozzá kell érinteniük az NFC-képes okos készüléküket a nyomtatóhoz.

A PIXMA MG7550-et felváltó új prémium kategóriás multifunkciós, hat tintapatronos MG7750 kis méretű, keskeny és elegáns kialakítású. A 8,8 cm-es érintőképernyőnek és a Canon egyedi Intelligent Touch System felhasználói felületének köszönhetően a vásárlók számára nem jelenthet gondot a fotónyomtató funkcióinak használata és a beállítások kezelése. A hat különálló tintapatron révén az MG7750 nagy, akár 9600 dpi-s felbontásban is képes nyomtatni, egyenletes átmenetekkel, még fekete-fehérben is.

 

PIXMA MG6850


A PIXMA MG6650-et és MG5650-et felváltó öt tintapatronos MG6850 és MG5750 is biztosítja a felhőalapú nyomtatást az okos készülékekhez és Wi-Fi-képes fényképezőgépekhez való csatlakozást és az azokról történő nyomtatást is.

A továbbfejlesztett tintáknak köszönhetően mindhárom új készülék jobb fekete és piros színeket produkál a kinyomtatott fényképeken, valamint a magenta színskála is szélesebb lett a fényes fotópapírokon. Dokumentumnyomtatás esetén pedig a pigmentfekete kombinált használata még élesebb szöveget eredményez.

Mindhárom új PIXMA nyomtató támogatja az opcionális XL tintapatronokat, amelyekkel a felhasználók alacsonyabb áron többet nyomtathatnak.

 

 

 

 
Kulcsszavak: fotónyomtató, Canon
Vissza