Ujjlenyomat-olvasóval érkezhet az LG gyártmányú Nexus mobil

Czipperer Dia - 2015. augusztus 18.

Egy Twitteren kiszivárgott fotó szerint ujjlenyomat-olvasó támogatást kaphat a soron következő Nexus mobil. A telefont az LG gyárthatja.

A Google legújabb Nexus mobilját, ha minden igaz, az LG gyártja majd. Most egy fotón pózol a masina, mely árulkodó, fontos részletre hívja fel a figyelmet. A telefon hátoldalán egy ujjlenyomat-olvasó szenzor látható, vagyis a mobil támogatja majd a biometrikus azonosítás ezen formáját.

Marques "MKBHD" Brownlee YouTuber tette közzé a fotót Twitteren. Meggyőződéssel állítja, hogy az új Nexus mobil pózol a képen. A telefonon ott virít a „not for sale”, vagyis a nem eladó felirat, így gyanítható, hogy még nem a végleges prototípus látható a képen. A fémgyűrű, mely az ujjlenyomat-olvasó funkciót tölti be, azonban már most ott díszeleg a borításon.
 


Az LG gyártmányú telefonról az a hír járja még, hogy lézeres autófókusz modult kap, amely a dupla LED vakutól balra helyezkedik el. Ez a funkció elsőként az LG G3-ban debütált.

Korábbi jelentések szerint a készülék 5,2 hüvelykes kijlezővel, Qualcomm Snapdragon 808-as processzorral és 2700 mAh-es akkumulátorral érkezik.

Ha hihetünk a pletykáknak, nem ez az egyetlen Nexus mobil, amely dolgozik a Google. A pletykák szerint a Huawei háza táján is készül egy modell, amely kicsit jobb paraméterekkel megáldott zászlóshajó modell lehet a maga 5,7 hüvelykes QHD megjelenítőjével, Snapdragon 820-as processzorával és 3500 mAh-es akkumulátorával. Ha minden igaz, ebben a modellben is helyet kap majd az ujjlenyomat-olvasó szenzor.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza