Új, hordozható Logitech egér – MX Anywhere 2

Kütyü Magazin - 2015. július 22.

A Logitech bemutatta MX Anywhere 2 nevű vezeték nélküli egerét. A Logitech Darkfield lézeres szenzor gyakorlatilag minden – még üveg és domború – felületen is lehetővé teszi a navigálást. Kis méretű eszközről van szó, mely gumírozott felülettel rendelkezik.

Hordozható egérrel rukkolt elő a Logitech. Charlotte Johs, a vállalat számítógép perifériákhoz kapcsolódó üzletágának alelnöke szerint az MX Anywhere 2 vezeték nélküli egér a hordozható verziója az MX Master egérnek, így a használhatóság, a méret és a kényelem szempontjából is megfelelő.

Az egeret Windows és Mac számítógépekkel, laptopokkal és tabletekkel is használhatjuk, és a mellékelt Pico Unifying Receiveren, vagy Bluetoothon keresztül is képes kommunikálni. Az egeret egyszerre akár három eszközhöz is csatlakoztathatjuk, amik között az eszközön található Easy-Switch gomb segítségével váltogathatunk. A görgőjét könnyedén át lehet állítani kattintásonkénti görgetésről a hipergyors üzemmódra, amivel a hosszú dokumentumok és weblapok áttekintése is megvalósítható.

A Logitech MX Masterhez hasonlóan az MX Anywhere 2 is megkapta a Logitech Options szoftvert, amivel Maces gesztusok végrehajtására is képes az egér. Az újratölthető akkumulátorral akár két hónapig is elmehet, egy perc töltéssel két óra plusz üzemidőt kapunk.

Árak és elérhetőség

A Logitech MX Anywhere 2 vezeték nélküli egér várhatóan 2015 augusztusától lesz elérhető Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 79,99 euró. 

 

 

Kulcsszavak: Logitech, egér, wireless
Vissza