Az Oppo megerősítette új mobilja érkezését

Czipperer Dia - 2015. július 3.

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, valóban új mobillal készül az Oppo. A készülék a Mirror 5S nevet viseli, és várhatóan júliusban debütál a piacon.

Maga az Oppo erősítette meg a hírt, miszerint hamarosan érkezik új mobiljuk, az Oppo Mirror 5S névre keresztelt eszköz. Erről a vállalat legújabb plakátja árulkodik, amelyen a telefon képe is látszik kicsiben.

A kép az Oppo hivatalos Facebook oldalán jelent meg, ahol további részleteket nem közöltek az eszközzel kapcsolatban, így csak az eddig kiszivárgott információkra hagyatkozhatunk.

Ezek alapján a mobil meghajtásáról egy Snapdragon processzor gondoskodik majd, méghozzá egy 1,2 GH-z-es, négymagos példány. A telefon a nagyobb kijelzős modellek táborát erősíti majd a maga 5 hüvelykes megjelenítőjével (1280 x 720p). 2 gigabájt RAM-mal a fedélzetén és 16 gigabájt belső tárhellyel érkezik, az üzemidejéért pedig egy 2420 mAh-es aksi felel majd.

Ami a kamerát illeti, nem különösebb kiemelkedő, ahogy a többi specifikáció sem a prémium mobil érzetét sugallja. 8 megapixeles fő- és 5 megapixeles előlapi fénylesővel láttak el. Az eszköz továbbá Dual-SIM támogatással is rendelkezik, fedélzetén pedig a legfrissebb, Android 5.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza