Az LG alkotta meg a világ leghosszabb szelfiláncát

Kütyü Magazin - 2015. június 30.
Guinness-rekordot ért el az LG. Az „egy helyszínen elkészített legtöbb selfie-fotó” rekordjának felállításában egy LG G4 okostelefon segített.

Az LG immár a Guinness-rekordok közé is bekerült a legtöbb egymást követően, egy helyszínen elkészített szelfi rekordjával, melyben több mint 2500 lelkes résztvevő segítette a céget Mexikóvárosban. A „világ leghosszabb váltó selfie-lánca” két óra alatt készült el Alex Angert, hivatalos Guinness ellenőr felügyelete mellett,egyetlen LG G4 csúcstelefonnal, a történelmi Chapultepec várának közelében június 13-án.

Az összesen 746 elkészült egyéni és csoportos szelfi a korábbi 531 selfie-ből álló rekordot döntötte meg, melyet az Egyesült Államokban állítottak fel mindössze egy hónappal korábban.  

A rekordkísérletünk során  használt LG G4-gyel átlag tíz másodpercenként készült egy szelfi, és a készülék anélkül teljesítette a feladatot, hogy tölteni vagy cserélni kellett volna a benne lévő akkut,” mondta el Daniel Aguilar, a mexikói LG Electronics képviselője, aki szervezőként vett részt az eseményenA G4 még jócskán bírta volna tovább, az emberekből fogytunk ki sajnálatos módon.

 

 

Kulcsszavak: LG, szelfi, Guinness-rekord
Vissza