1,26 gigabájt használható tárhelyet kínál a Sony Xperia M4 Aqua

Czipperer Dia - 2015. június 10.

Az Xperia Blog számolt be arról, hogy a Sony Xperia M4 Aqua mobil ugyan rendelkezik belső tárhellyel, ebből azonban a felhasználók nem túl sokat élvezhetnek. Érdemesebb a nagyobb kapacitású változat mellett dönteni.

A Sony Xperis M4 Aqua kétféle verzióban is kapható a piacon. Egy 8 és egy 16 gigabájt belső tárhellyel megáldott modell is elérhető. A Xperia Blog szerint azonban érdemes a nagyobb belső memóriával felszerelt modellt választani.

Kiderült ugyanis, hogy a 8 gigabájtos változatból a felhasználók az induláskor mindössze 1,26 gigabájtot használhatnak ki. Kapásból 4,03 gigabájtot használ az operációs rendszer, az appok pedig 2,09 gigabájtot (lásd a képen).
 


Vagyis memóriakártya nélkül nem sokra megyünk a modellel. Egy-két letöltött kisebb applikáció, és máris tele van a memória.

A blog szerint az előretelepített appok törlése sem sokat segít a helyzeten: mindössze 400 megabájt helyet szabadíthatunk fel ezáltal. A megoldás tehát egy memóriakártya beszerzése, és minden tartalom irányított kártyára mentése. A másik lehetőség pedig a 16 gigabájtos verzió beszerzése.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza