Az offline zenehallgatást is támogatja az Apple Music

Czipperer Dia - 2015. június 9.

Bemutatkozott az Apple streaming szolgáltatása, az Apple Music. A Spotify rivális szolgáltatás offline zenehallgatási lehetőséget is kínál a felhasználóknak.

A World Wide Developer Conference-en (WDDC) mutatkozott be az Apple Music szolgáltatása. A vállalat állásfoglalása szerint az Apple Music szolgáltatásának tagjai bármit felvehetnek könyvtárukba, legyen szó egy zeneszámról, egy albumról vagy egy videóról. Ezáltal a userek saját lejátszási listákat hozhatnak létre.

A vállalat továbbá azt is kiemelte, hogy az Apple Music offline zenehallgatást is kínál, vagyis nem szükséges a folyamatos internetkapcsolat a megoldás használatához. Természetesen azonban először le kell tölteni a különféle dalokat, amelyhez szükség van internetre, viszont utána ezeket, miután elmentették, bármikor meghallgathatják.


Az Apple Music június 30-án debütál a piacon. A szolgáltatás minimális rendszerkövetelménye az iOS 8.4. Az egyéni felhasználóknak havi 10 dollárba kerül majd, a családi csomag ára pedig 15 dollár lesz, amelyhez hat felhasználó rendelhető hozzá egyszerre.

 

 

Forrás: Übergizmo.com; 9to5mac.com

Vissza