Mobilba költözik a paysafecard a Cellum új alkalmazásával

Kütyü Magazin - 2015. június 5.

A Cellum Cardnet alkalmazásával hamarosan Európa-szerte lehet az eddig csak a kijelölt üzletekben kapható paysafecard utalványt vásárolni mobiltelefonról. A Pay-Station applikáció a Cellum fizetési motorjára épül.

Minden eddiginél kényelmesebben és biztonságosabban megvásárolható a paysafecard utalvány a Cellum fejlesztette Cardnet Pay-Station alkalmazása segítségével. A paysafecard Európa legelterjedtebb internetes vouchere, hiszen személyes és bankkártyaadatok megadása nélkül lehet vele online fizetni játékért, zenéért és számtalan egyéb szolgáltatásért mintegy félmillió elfogadóhelyen. A népszerű netes fizetőeszközhöz eddig csak a szerződött üzletben lehetett hozzájutni.

A Pay-Station a Cellum Plug and Pay elnevezésű fejlesztői csomagjára épül, a biztonságról pedig a fejlesztőcég szabadalmaztatott kártyatárolási technológiája gondoskodik. A rendszerben euróban lehet fizetni, amelyet a Kalixa digitális fizetési szolgáltató kezel.
 

 

A Pay-Station Androidra, iOS-re egyaránt letölthető és Ausztriában indul el először, később pedig az Európai Unió többi részén is bevezetik. A Cardnet az alkalmazás funkcióit a paysafecard vásárláson túl további fizetési és egyenlegfeltöltési szolgáltatásokkal bővíti majd.

 

Vissza