Megérkezett a Sony Xperia Z3+

Kütyü Magazin - 2015. május 26.

A Sony ma bemutatta Xperia Z szériájának legújabb tagját. Az Xperia Z3+ nevet viselő mobil vékony, könnyű és még vízálló is.

A Sony ma mutatja be a csúcskategóriás okostelefonokból álló Xperia Z széria új tagját, az Xperia Z3+ készüléket, amely egy igazán karcsú és stílusos, csúcsteljesítményű, prémium okostelefon.

A vállalat fejlett kamera technológiájának köszönhetően az Xperia Z3+ készülékkel a legjobb képek lőhetők, akár az előlapi vagy a hátlapi kamerát használjuk. Az okostelefon akkumulátor stamina módja és teljesítménye lehetővé teszi a gyorsabban és hosszabb elérhetőséget, legyen szó munkáról vagy szórakozásról.

 

Stílusos kialakítás

Vékonyabb (6,9 mm), könnyebb (144 g) és mérnöki pontossággal kivitelezett: az Xperia Z3+ tovább viszi a Sony tervezést a diszkrét, de lenyűgöző tökéletesítésekkel. Nem csak víz- és porálló (IP65/68), így bármilyen helyzetben használható, hanem a további tervezői finomításnak köszönhetően a Z3+ fedél nélküli USB-porttal is rendelkezik, amely könnyebbé és kényelmesebbé teszi a telefonod töltését. Ezért a mágneses csatlakozót eltávolították, így a készülék egészében letisztultabb és igazán minimalista külsőt kapott. A fém keretek fényes hatásával, az edzett üveggel és a lekerekített sarkokkal az Xperia Z3+ telefonra bármely szögből kellemes ránézni, és kényelmes kézben tartani.

A Z3+ négy elegáns színvariációban lesz elérhető. A klasszikus fekete és fehér mellett a réz egy új értelmezésében és tengerzöld színben is kapható lesz a készülék. 

A képek szolgálatában

A Z3+ továbbra is a Sony legjobb Cyber-shot & Handycam technológiáját kínálja, így biztosítva a legjobb kamerateljesítményt, a fejlesztést kiterjesztve nemcsak a hátlapi, hanem az előlapi kamerára is. Így akár alacsony fényviszonyok mellett is élvezhetők a kiváló minőségű fényképek, akár az előlapi, akár a hátsó kamerát használjuk. 

A hátlapi fényképező 20,7 MP-es kamerával rendelkezik, Exmor RS for mobile képérzékelővel, BIONZ for mobile processzorral és 25 mm-es nagylátószögű G lens lencsével. Továbbfejlesztették a kiváló automatikus (Superior Auto) funkciót, amely optimalizálja a beállításokat úgy, hogy a lehető legjobb kép készüljön, emellett képes felismerni 52 különböző jelenetet.


Az új „Gourmet móddal” még az étel fotók is a legjobbat hozhatják ki magukból. A legújabb kamerappok is megtalálhatók fedélzetén, beleértve a Style portrét és az AR maszkot. Hatásosan kiemelhetőek a részletek még gyenge fényviszonyok mellett is, köszönhetően az ISO 12800-as érzékenységnek és a nagyméretű 1/2.3 képérzékelőnek. Készíts remek képeket még erős ellenfényben is a HDR-rel fotók és videók számára. A telefon 4K minőségű videók rögzítésére is alkalmas.


Az új 5 MP-es előlapi kamerában az Exmor R for mobil képérzékelő található. A 25 mm-es nagylátószögű objektív pedig a csoportos szelfikre is tökéletes. A Superior Auto elemzi a fotózási környezetet, és automatikusan igazítja a beállításokat. A Full HD 1080p ideális videó cseteléshez, a
SteadyShot Intelligens Active Mode felméri a mozgást, hogy egyenletesebbek legyenek a videók. 

Erőteljes teljesítmény

Az Xperia Z3+ az extra gyors Qualcomm Snapdragon 810 nyolcmagos 64 bites processzorral érkezik, amely gyors böngészést biztosít, emellett optimális grafikai élményt ad. Akár több feladatot is végezhető egyszerre wifiről, vagy 4G hálózatról. Az LTE Cat6 és wifi MIMO támogatás lehetővé teszi a gyors kapcsolódást, amely a 300 Mbps LTE adat letöltési sebességet is elérheti hassználat közben (a valós sebesség különbözhet a helyi szolgáltatók hálózati viszonyainak megfelelően). 

Az Xperia Z3+ készüléket úgy tervezték, hogy hosszabb ideig a rendelkezésedre álljon. A 2 napos akkumulátor idő és az energiatakarékos technológia együttesen ad kiemelkedően hosszantartó akkumulátor teljesítményt. Már elérhető a mindössze 45 percnyi töltéssel 1 nap használhatóságot biztosító Qualcomm Quick Charge 2.0 specifikációnak megfelelő töltőt, mint például az UCH10 (csak az egy SIM-es változathoz.)

Folyamatos szórakoztatás

Az Xperia Z3+ tartalmaz egy ultra világos 5,2 hüvelykes Full HD intelligens alkalmazkodó kijelzőt, amely még nagyobb fényerőt és kontrasztot biztosít anélkül, hogy gyorsan lemerítené az akkumulátort. A Sony TRILUMINOS Display, a Live Colour LED, valamint az X-Reality for mobil biztosítják az élesebb és még élénkebb színeket. Az intuitív kontraszterősítés a legoptimálisabb vizuális élményt kínálja még erős napfényben is.

A Sony tapasztalata az audiotechnológiák területén lehetővé teszi, hogy elképesztő részletgazdag módon és tisztaságban adja vissza és High-Res Audio studió minőségben reprodukálja a magas frekvenciájú hangokat. A DSEE HX feljavítja a hanghűséget a meglévő MP3, vagy AAC számaidnál, hogy közel High-Res Audio minőségűek legyenek. A minőségi vezetéknélküli zenehallgatást a Sony új LDAC kodekje biztosítja, amely háromszor hatékonyabban továbbítja az adatokat, mint a Bluetooth kodek.

Az Xperia Z3+ az MDR-NC31EM fejhallgatóval párosítva a digitális zajszűrés funkciónak köszönhetően a környezeti zajok akár 98%-át kiszűri, így bármikor kizárható a külvilág. A Z3+ érzékeli a csatlakoztatott eszköz típusát, fajtáját és automatikusan ennek megfelelően kezeli a hangbeállításokat, hogy a lehető legjobb hangélményt nyújtsa.

 

A felhasználók játszhatnak a kedvenc PlayStation4 (PS4) játékaikkal bárhol, otthon pedig a PS4 Remote Playjel. Egyszerűen csatlakoztatható az Xperia Z3+ okostelefon a PS4 konzolodhoz az otthoni wifin keresztül, és használható a DUALSHOCK4 Wireless Controller.

Az Xperia Lounge Gold hozzáférésen keresztül – amely a Sony szórakoztató tartalmaihoz biztosít egyszerű elérést. 

Elérhetőség

Az Xperia Z3+ nemzetközi megjelenése 2015 júniusában várható. 

 

 

Vissza