Kiszivárgott képeken a Galaxy Tab S2

Czipperer Dia - 2015. május 12.

A Twitteren jelent meg egy kép a készülőfélben lévő Samsung táblagépről, a Galaxy Tab S2-ről. Ha minden igaz, júniusban mutatkozik be a nagyközönségnek.

Az @OnLeaks jóvoltából kiszivárgott képen is megcsodálhatjuk a legújabb Samsung tabletet, a Galaxy Tab S2-őt. A masina a fotók alapján hasonló dizájnnal érkezik majd, mint a Galaxy S6. De ez talán nem is meglepő annak fényében, hogy a Galaxy Tab S is hasonló kinézettel debütált, mint a Galaxy S5 mobil.

A most megjelent képeken jó látszik, hogy, hogy SIM és az SD kártya bemenet egymás mellett foglal helyet a készülék oldalán, ez tehát azt is jelenti, hogy nem kell szétszedni, sem kikapcsolni a masinát ahhoz, hogy kártyát cseréljünk, valamint igazolja, hogy a táblagép beépített tárhelye tovább növelhető.

A pletykák szerint a masina vékonyabb lesz az iPad Air 2-nél. Az eddigi specifikációk szerint a 9,7 hüvelykes masina 2048 x 1536 pixel felbontású megjelenítőt (mint a legutóbbi iPad és a Nexus 9) kap majd, valamint 3 giga- RAM-mal és 32 gigabájt beépített tárhellyel felszerelve érkezik. A főkamera várhatóan 8 megapixeles, az előlapi pedig egy szerényebb, 2 megapixeles fényleső. A készülék meghajtásáért a Samsung saját, nyolcmagos Exynos processzora felel majd.

 

 

A Galaxcy Tab S-ről íródott tesztünket itt olvashatjátok.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza