Tesztelték az Apple Watch Ion-X kijelzőjét [Videó]

Czipperer Dia - 2015. április 22.

Egy ütős tesztből természetesen az Apple Watch sem maradhat ki, igaz, még jelen pillanatban a piacon sincs az eszköz. Az Unbox Therapy számára azonban ez sem jelentett akadályt, megnézték, mit is bír valójában a karóra.

Háromféle verzióban is elérhető lesz az Apple okoskarórája. Az olcsó verziótól egészen a méregdrága változatig válogathatnak az érdeklődők, összesen háromféle modellből. A különféle típusok nem csak árban, felszereltségben is eltérnek egymástól. Míg a hagyományos Apple Watch és a Watch Edition zafír kijelzőt kapott, addig az Apple Watch Sportot, amely a legolcsóbb óra a sorban, Ion-X üveggel látták el.

A zafír megjelenítő korábban már kiállta a tesztelés próbáját, de vajon mi a helyzet az Apple Watch Sporttal? Egy új videó jelent meg arról, hogyan tesztelték a hordható Apple kiegészítő Ion-X kijelzőjét.

Az Unbox Therapy csapata töltött fel egy videót, amelyben a kijelzőt mindenféle eszközökkel próbálják összekarcolni, például egy késsel, kulccsal, acélgyapottal és kétféle csiszolópapírral is nekiesnek.

Hogy mi lett mindennek a vége? Nézzétek meg a videót!

Így vizsgázott korábban a zafír üveg:
 


Így pedig az Ion-X kijelző:
 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza