Majdnem 1 millió előrendelés érkezett az Apple Watchra az első napon

Czipperer Dia - 2015. április 15.

Az Egyesült Államokban már előrendelhető az Apple okoskarórája, az Apple Watch. A hordható kütyüre már az első 24 órában is nagy érdeklődés mutatkozott.

A Slice Intelligence, a digitális e-kereskedelmi cég adatai szerint az Apple Watch már az első napon belopta magát az amerikai emberek szívébe. Az adataik szerint közel egymillió előrendelést adtak le a cupertinói vállalat első okosórájára.

A cég szerint pontosan 957 ezer ember rendelte elő a Watchot pénteken, 62%-uk a legolcsóbb modell mellett tette le a voksát. Vagyis egyelőre a Watch Sport a legnépszerűbb a sorban. Az emberek átlagosan 1,3 órát vásároltak, példányonként nagyjából 503,83 dolláros áron.
 


Azok, akik a sport verzió mellett tették le a voksukat, 382,83 dollárt fizettek az eszközért, míg az Apple Watch verzió 707,04 dollárba került átlagosan. A jelentés a legdrágább, Apple Watch Editiont nem említi.

A felhasználók kétféle méret közül választhatnak: 38 és 42 milliméteres szíjakkal is beszerezhető a karóra A Slice szerint a felhasználók 71%-a a hosszabb szíjat választotta. A színek tekintetében is többféle alternatíva áll rendelkezésre. A vásárlók 40%-a asztroszürke alumínium kivitelt rendelt, ám ez csupán a második a rozsdamentes acél mögött (43%). Az ezüstszínű alumíniumot 23% választotta, a szintén rozsdamentes acélból készült fekete árnyalatot pedig 3%.

A legnépszerűbb a fekete sportszíj volt a sorban: a vásárlók 28%-a döntött emellett.
 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza