Keret nélkül érkezik a ZTE Nubia Z9

Czipperer Dia - 2015. április 8.

A ZTE általános igazgatója beszélt arról, hogy a ZTE új mobilját, a Nubia Z9-et hamarosan leleplezik. A készülékről kiderült, hogy a keret nélküli mobilok során erősíti majd.

A múlt hónapban, március végén mutatkozott be a ZTE két új mobilja, a ZTE Nubia Z9 Max, valamint a Z9 Mini is. Azonban a zászlóshajó mobil mindeddig kimaradt a sorból. Ha minden igaz, hamarosan érkezhet a trió harmadik tagja, a Nubia Z9 is.

A készülékről korábban az a hír járta, hogy március 26-án érkezik az eszköz, és egy keret nélküli mobilról van szó. Előbbi ugyan meg igazolódott be, azonban utóbbit most Ni Fei, a ZTE általános igazgatója is megerősített. Elmondta, hogy az eszköz „határok nélküli” kijelzővel érkezik majd, és hozzátette, hogy a mobil hamarosan debütál a piacon.

További részleteket azonban nem közölt a szakember, így specifikációk terén egyelőre a korábban kiszivárgott információkra hagyatkozhatunk. Ha minden igaz, a mobil QHD felbontásra képes megjelenítővel, 3 gigabájt RAM-mal a fedélzetén, valamint Qualcomm Snapdragon 810 processzorral felszerelve érkezik.

Még a hivatalos bemutató időpontját sem közölték, így azt sem lehet tudni, mikor lesz Kínán kívül kapható az eszköz.

 

 

Forrás: GSMArena.com

 

Vissza