Az FCC-nél járt az Xperia Z4

Farkas Norman - 2015. április 2.

Tegnap szerezte meg az FCC jóváhagyását egy rejtélyes, PM-0780 jelű Sony okostelefon, ami minden bizonnyal a hamarosan debütáló Xperia Z4 csúcsmodell.

Már nem sokat kell várnunk az új Sony zászlóshajó-okostelefonra, hiszen a friss hírek szerint a jövevénynek máris szabad utat adott az amerikai FCC (Federal Communications Commission).

Az ügynökség által jóváhagyott készülék a PM-0780 modellszámot viseli, amiből nem feltétlenül következik, hogy az Xperia Z4-ről van szó, ám árulkodó a mobil mérete (5,75 x 2,87 hüvelyk), ami mellesleg megegyezik az Xperia Z3-éval.

Az FCC oldalán megjelent adatok arra is rámutatnak, hogy a telefon rendelkezik microSD kártyafoglalattal, vagyis biztosan bővíthető a belső tárhelye, fedélzetén pedig a Sony könnyed kezelőfelületével felturbózott Android 5.0 Lollipop operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

Hivatalos infók továbbra sincsenek a japán gyártó új nagyágyújának tudásáról és a hivatalos leleplezés időpontja sem ismert még. A korábbi mendemondák szerint az Xperia Z4 5,1 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel Full HD felbontású érintőkijelzőt, Qualcomm Snapdragon 810 processzort, 3GB RAM-ot, 32GB tárhelyet, 5 megapixeles előlapi és 20 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerát tudhat magáénak. Kíváncsian várjuk, hopgy kiderüljön, beigazolódnak-e a találgatások!


 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: Sony, FCC, Xperia Z4
Vissza