Ilyen az LG G4 – hátulról

Farkas Norman - 2015. március 10.

Napvilágra került egy sajtófotó, amin az LG hamarosan debütáló zászlóshajójának hátoldala látható. A G4 névre hallgató jövevény sokban hasonlít elődjére, a G3-ra, de továbbfejlesztett kamera modulja gyorsan elárulja.

Az @OnLeaks jóvoltából jelent meg a Twitteren az alant látható fotó, mely a kisebbik dél-koreai gyártó idei nagyágyúját, pontosabban annak hátoldalát mutatja be. A szálcsiszolt mintájú, fémnek látszó hátlappal szerelt G4 a kép alapján nagyon hasonlít elődjére. Bár a forma és a hátlapi gombok egyértelműen a G3-ra emlékeztetnek, a hátlap felső részén található kamerán könnyen felismerhető a fejlődés.

 

 

A 16 megapixeles fényleső alatt függőlegesen sorakoznak a megszokott hangerőszabályzó szervek és a ki/bekapcsoló gomb, állítólag utóbbi immár integrált ujjlenyomat-olvasóval várja a felhasználót.

Az LG G4 az eddigi infók szerint 148,9 x 75,6 x 9,9 milliméteres lesz, működését egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810 processzor biztosítja, előlapját pedig egy 2560 x 1440 pixel (QHD) felbontású kijelző uralja majd. Bár a készülék hivatalos leleplezésére már márciusban sor kerülhet, a fenti kép viszonylag korainak tekinthető, így fennáll a lehetőség, hogy a G4 végül kicsit más külsővel kerül piacra.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: LG G4, LG, fotó
Vissza