Új, játékosoknak szánt egér a Logitechtől

Kütyü Magazin - 2015. március 5.

A Logitech bemutatta legújabb egerét, a Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse-t. Az eszköz a pontos mozdulatok érdekében a Logitech G Delta Zero optikai szenzor technológiáját használja.

A Logitech egy új egeret dobott piacra, melyet a felhasználói visszajelzések alapján terveztek meg. Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy a gamer közösség világosan megüzente nekik: a G302-es egerük könnyű, szimmetrikus kialakítását szeretnék látni, G502-es egerük szenzortechnológiájával kombinálva. Erre a visszajelzésre alapozva tervezték meg a játékosokra szabott és velük karöltve tesztelt egerüket, amely megnövekedett pontosságot, kényelmet és teljesítményt nyújt a felhasználóknak. 

A Logitech G303 a gamer egerek piacán a jelenleg elérhető egyik legfejlettebb optikai szenzor technológiát alkalmazza, mindemellett személyreszabható RGB világítással érkezik, amelynek színösszetétele és fényereje a játékos stílusa, játékmódjai és környezete szerint módosítható. 

Továbbfejlesztett optikai szenzor

A Delta Zero technológia a pontosság és a precizitás érdekében minimalizálja a sebességváltozás következtében fellépő pontosságbeli eltéréseket, vagyis közismertebb nevén az egér gyorsulását.

A 200 és 12.000 DPI között mozgó skálának köszönhetően az egér nagy pontosságot és érzékenységet biztosít, másodpercenként körülbelül 760 centiméternyi mozgást feldolgozva. Mindemellett alkalmas a levegőben végzett mozgások követésére is nagy sebesség mellett, így a játékosok a lehető legnagyobb pontossággal játszhatnak.

Teljesítménycentrikus kialakítás

A Logitech G303 a pontosságot, érzékenységet és teljesítményt egy könnyű, kompakt és tartós külső alá rejti. A Logitech G-re jellemző fémrugós feszítőrendszer csökkenti a nagyobb mozgásokat megelőző kisebb kilengések mértékét, ezzel garantálva a gombok érzékenységét, illetve annak érzetét. A jobb- és baloldali gombokat húszmillió kattintásra tesztelték, amely annyi játékidőnek felel meg, mintha egy profi játékos két éven keresztül napi tíz órát játszana.

Személyre szabható RGB világítás

A játékosok igény szerint egy 16,8 millió színt tartalmazó skáláról választhatnak. Az egér használható készenléti világítással, ugyanakkor a mozgásmentes időszakokra a fények akár teljesen le is kapcsolhatók.


Elérhetőség

A Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse Amerikában és Európában egyaránt 2015. március elejétől kapható, 69,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

 

 

 

Vissza