Az MWC-n mutatkozik be az Xperia M4 Aqua is

Farkas Norman - 2015. február 26.

Egy kiszivárgott dokumentum szerint a Sony nemcsak a 2K kijelzővel megáldott Xperia Z4 Tabletet tervezi a nagyközönség elé tárni Barcelonában, hanem a középkategóriás Xperia M2 Aqua okostelefon lubickolásra termett utódját is.

Tegnap a Sony (talán szándékos) figyelmetlenségének köszönhetően megtudhattuk, hogy a Mobile World Congress második napján debütál a lekerekített fém kerettel és 2K felbontású megjelenítővel szerelt Xperia Z4 Tablet, most pedig – egy kiszivárgott dokumentum jóvoltából – arról számolhatunk be, hogy egy okostelefonnal is készül a barcelonai eseményre a japán vállalat.

A felsőkategóriás táblagép oldalán egy középkategóriás mobil, az Xperia M4 Aqua tárulhat a nagyközönség elé. Az Xperia M2 Aqua utódjának tekinthető jövevény az Android 5.0 Lollipop operációs rendszerrel a fedélzetén kerülhet piacra, és ahogy neve is utal rá, az IP58 tanúsítványnak megfelelő védelemmel rendelkezhet a porral és a vízzel szemben.

 

 

Nem kell agytrösztnek lennünk ahhoz, hogy észrevegyük, a Sony kihagyott egy számot, hiszen Xperia M3 Aqua készülék nem létezik. Egyelőre azonban rejtély, mi a nagy ugrás oka, illetve a telefon tudáslistáját s homály fedi még. Türelmetlenkedni viszont nincs különösebb okunk (szerencsére), hiszen a Mobile World Congress már igen közel van, s jövő héten minden kiderült a Sony újdonságairól.

 

Xperia M2 Aqua

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza