Frissítette rendszer-felügyeleti modelljét a Dell

Kütyü Magazin - 2015. február 16.

A védelem ma már alapvető követelmény a tudatos fogyasztók számára. Ennek jegyében a Dell továbbfejlesztette KACE K1000 rendszerfelügyeleti modelljét, amelynek funkciói újfajta megközelítést jelentenek abban, ahogy a vállalatok többplatformos környezeteikben észlelik, konfigurálják és kezelik a számítógépeket és más eszközöket, valamint biztosítják ezek védelmét. 

A Dell  bemutatta rendszer-felügyeleti modelljének legújabb verzióját. A Dell KACE K1000 6.3-as  a piacon egyedülálló rendszerfelügyeleti támogatást kínál a Chromebookhoz, közvetlenül a K1000 eszközkezelő rendszerébe integrált leltárkészítéssel, valamint jelentéskészítési és ügyfélszolgálati funkciókkal.

Bárhonnan elérhető rendszerfelügyelet

A legújabb frissítés a korábbinál nagyobb átláthatóságot és ellenőrzést biztosít a Windows rendszert futtató szerverek és számítógépek új típusú, ügynök nélküli leltározásával, továbbá elősegíti a Windows-, Linux- és Unix-alapú szerverek megfigyelési naplóinak és értesítéseinek integrálását. A csatlakoztatott eszközök továbbfejlesztett, ügynök nélküli felderítése és kezelése bőséges adattal segíti az ügyfeleket abban, hogy könnyebben kezelhessék „a dolgok vállalatát” („Enterprise of Things”).

A Dell KACE K1000 v6.3 segítségével az ügyfelek minden olyan komolyabb akadályt elháríthatnak, amelyet a vállalati hálózathoz csatlakoztatott eszközök és eszköztípusok számának nagymértékű emelkedése okoz. A Dell KACE használatával a vállalatok csökkenthetik a biztonsági és megfelelőségi problémákat, valamint egyetlen, a legfontosabb rendszerfelügyeleti funkciókat automatizáló és integráló eszközzel helyettesíthetik a többpontos megoldásokat vagy manuális eljárásokat. 


 

A Dell KACE K1000 előnyei:

  • A Chromebook-adatok integrálása jelentősen leegyszerűsíti a Chrome-eszközök napi adminisztratív, biztonsági és rendszerszintű felügyeletét.
  • A Windows-rendszerek ügynök nélküli eszközkezelésével a vállalatok egyszerűen, az ügynökalapú teljesítmény kapcsán felmerülő problémák nélkül kezelhetik a szerverek hardverét és szoftverét.
  • Az integrált szervernapló-megfigyelés a korábbinál szélesebb körű felügyeletet biztosít, ugyanakkor nem igényel speciális szakértelmet vagy alapos képzést.
  • A fejlett ügynök nélküli technológiának köszönhetően megnövelt átláthatóság olyan információt ad a számos különböző, a számítógépek mellett használt eszközről, például nyomtatókról, kivetítőkről, hálózati útválasztókról és switch-ekről, amely valóban előremozdít – mindezt egyetlen konzolon.  


A valós idejű és visszagörgethető állapotjelentések segítségével a Dell KACE K1000 v6.3 a hibajavítások kezelését is egyszerűbbé teszi. A további fejlesztések közé tartoznak az ügyfélszolgálati javítások és az egyszeri bejelentkezéssel elérhető, nagyfokú integráció a Dell vállalati mobilfelügyelettel. Mindemellett az eszköz rendelkezik a Microsoft App-V környezetbe telepített alkalmazások leltárával is, a szoftvereszköz-felügyeleti bővítményekkel pedig a korábbinál több licenctípus támogatását teszi lehetővé.

 

 

 

 

Vissza