Már februárban elérhető lesz a felturbózott Redmi 2

Farkas Norman - 2015. február 11.

Egy friss jelentés szerint a Xiaomi Tavaszi Fesztiválja alatt, február 13. és 25. között jelenik meg a Redmi 2 2GB RAM-mal és 16GB tárhellyel szerelt, ráncfelvarrt kiadása.

Már eltelt néhány hét azóta, hogy kiderült, a Xiaomi pénztárcabarát Redmi 2 mobilja napjaink elvárásaihoz illeszkedve megnövelt operatív tárral (RAM) és belső tárhellyel is piacra kerül. A találgatások szerint Redmi 2 Enchanced Edition nevet viselő, ráncfelvarrt készülékről ma érkezett egy jelentés, ami arra utal, hogy a kínai gyártó Tavaszi Fesztiválja alatt, február 13. és 25. között válik elérhetővé.

Az újdonság várható árát még homály fedi, de spekulációk szerint nem lesz sokkal drágább az 1GB RAM-mal és 8GB tárhellyel ellátott elődjénél, cirka 799 kínai jüant, vagyis 128 dollárt kóstálhat majd.

 

 

A Redmi 2 Enchanced Edition a 2GB-ra növelt RAM-on és a 16GB-ra bővített tárhelyen kívül nem mutat más előrelépést a mezei Redmi 2-höz képest. A 4,7 hüvelykes HD kijelzővel, 2 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamerával felvértezett telefon lelke egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 chipset négymagos, 1,2GHz-es processzorral és Adreno 306 grafikus gyorsítóval. A dual-LTE támogatással bíró okostelefon fedélzeten az Android 4.4.4 KitKat rendszerre épülő MIUI 6 felület várja a felhasználókat, a megfelelő üzemidőt pedig egy 2200mAh kapacitású akkumulátor hivatott biztosítani.

 



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza