Magyarországon a Samsung Galaxy A3 és Galaxy A5

Kütyü Magazin - 2015. január 15.

Az új év beköszöntével fiatalok milliói cserélték le profilképeiket, és osztották meg az év végi bulizásokat megörökítő fotóikat a közösségi oldalakon. A Samsung a legújabb okostelefonjait kifejezetten a fiatalok igényeire szabta, így a készülékek szuper szelfi, média és közösségi élményt nyújtanak. A Galaxy A3 és Galaxy A5 immár Magyarországra is megérkezett.

A Samsung a fiatalos, trendi színekben elérhető Galaxy A3 és Galaxy A5 készülékeit elsősorban szelfi képek készítésére és a közösségi média használatára tervezte. Az 5 megpixeles előlapi kamerával ellátott okostelefonokkal hihetetlenül stílusos szelfik készíthetőek, a Super AMOLED kijelzőn pedig tökéletes minőségben jelennek meg a feledhetetlen pillanatok. Az LTE4 támogatásnak köszönhetően a Galaxy A3 és Galaxy A5 készülékekkel készített fotók és videók néhány érintéssel, könnyedén megoszthatóak Facebookon vagy akár Instagramon.

 

 

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója elmondta, hogy „napjainkban az okostelefonokkal szemben rengeteg elvárása van a felhasználóknak, melyek közül az újabbnál újabb közösségi médiához kapcsolódó funkciók iránt van a legnagyobb igény. A legújabb és eddigi legvékonyabb Samsung okostelefonok, a Galaxy A3 és Galaxy A5 éppen ezekre adnak választ, arról nem is beszélve, hogy használatuk is valódi élménnyé válik a fiatalok számára.”

Galaxy A5

 

A számtalan szelfi-készítő funkcióval – Széles önarckép, Animált GIF, Szép arc funkció, Hátsó önarckép – ellátott Galaxy A3 és Galaxy A5 fémvázas készülékek direkt a fiatalokhoz passzoló gyöngyház fehér, éjfekete, platina ezüst és pezsgőarany színekben érhetőek el. Az okostelefonok január végétől az összes hazai mobilszolgáltatónál, a Samsung márkaboltjaiban, valamint számos kártyafüggetlen értékesítési ponton is megvásárolhatóak. A Galaxy A3 ajánlott fogyasztói ára 89.990 Ft, míg a Galaxy A5 129.990 forintért érhető el.

 

Galaxy A3

 

 

Vissza