Rozsdamentes okosóra és androidos Walkman a Sonytól

Czipperer Dia - 2015. január 6.

A tavalyi CES-en a Pebble bújtatta fém be okoskarórájának új verzióját. Példájukat követve most a Sony is hasonlóan tett, és a műanyag szíjat fémre cserélte a SmartWatch 3-mon. Egy új Walkman is feltűnt a vállalat háza táján.

A rozsdamentes okos

A Sony az idei Las Vegas-i Consumer Electronic Show-ra (CES) számos újdonsággal készült. Bár új okosórát nem rejtegetett tarsolyában a vállalat, azonban nem feledkeztek meg erről a területről sem: a SmartWatch 3 fém, rozsdamentes köntöst kapott. Aki pedig másra vágyik, megteheti: a Sony lehetővé teszi, hogy a felhasználók kedvük szerint válasszák ki a nekik megfelelő szíjakat. A SmartWatch 3 az egyetlen Android Wear alapú óra jelenleg a piacon, mely beépített GPS-szel rendelkezik.
 


Walkman újragondolva

A Sony a kiállításon legújabb Walkmanjéről is lerántotta a leplet. A ZX2 névre keresztelt eszköz első ránézésre inkább egy okostelefonra hasonlít, mintsem egy zenelejátszóra. Az Android rendszerű, érintőképernyős eszköz fedélzetén 4.2 Jelly Bean teljesít szolgálatot, amely egyben azt is jelenti, hogy támogatja a különféle androidos alkalmazásokat.

A Wifivel, Bluetooth-tal és NFC-vel felszerelt masina jobb üzemidővel rendelkezik elődjénél (NZW): nagyjából 60 óra zenelejátszást tesz lehetővé. 128 gigbájt tárhellyel szerelték fel, így zene is fér rá jócskán. Ám, ha még ez sem lenne elég, micro SD kártyával tovább turbózható.
 


A zenelejátszó 2000 dollárért vásárolható majd meg, ám arról egyelőre még nem beszélt a vállalat, mikor és hol lesz kapható.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza