Új Desire mobilok mutatkoznak be a CES-en

Farkas Norman - 2014. december 30.

Úgy tűnik, a HTC új zászlóshajója nem lesz ott a januári Consumer Electronics Shown, s helyette egy vagy több Desire szériás okostelefont visz Las Vegasba a tajvani gyártó, hogy elkápráztassa a nagyközönséget.

A One (M8) Hima kódnevű utódjára, vagyis a HTC 2015-ös nagyágyújára minden bizonnyal a februári Mobile World Congressig várnunk kell, így felmerül a kérdés, hogy vajon mivel készül a gyártó január elején, Las Vegasban tartandó Consumer Electronics Show-ra.

A választ az alant látható meghívóból olvashatjuk ki, mellyel a CES-re szervezett eseményére invitálja  a vállalat a szaksajtó képviselőit.

 

 

Egyértelműen következik az „Always Desire more” feliratból, hogy január 6-án egy vagy több új Desire modell leleplezésére számíthatunk, azt viszont nem tudni, hogy mely kategóriába szánja azt/azokat a HTC.

Az újdonságok egyike lehet a korábban A12 jelöléssel kiszivárgott középkategóriás készülék, ami az alábbi képen pózol. A gyártó jellegzetes stílusjegyeit magán viselő modell működéséről egy 64 bites, négymagos, 1,2GHz-es Snapdragon 410 processzor gondoskodik, amit 1GB RAM, 1,3 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamera, 2100mAh kapacitású akkumulátor, valamint 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőkijelző vesz körül.

 

 

UPDATE: A HTC máris két Desire mobilról rántotta le a leplet a CES során; a belépőszintű Desire 320 és a felső-középkategóriás Desire 826 került elő a tajvaniak kalapjából.

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: HTC, CES 2015, Desire
Vissza