MaxxAudio hangzást kap a OnePlus One

Farkas Norman - 2014. december 17.

A fiatal kínai gyártó sikermobilja hamarosan egy újabb különlegességgel szolgál tulajdonosainak, ugyanis MaxxAudio hangzással fog bővülni a repertoárja egy közelgő OTA frissítés jóvoltából.

A OnePlus One egyre népszerűvé válik, amit elsősorban egyediségének köszönhet, melyhez remek ár/érték aránya, a benne rejtőző testreszabási lehetőségek, a Cyanogen szoftver hivatalos támogatása és a nem mindennapi értékesítési rendszer is hozzájárul.

A OnePlus úgy döntött, hogy a kameraszoftver finomítása (Clear Image technológiával bővült és RAW formátumban is lehet már fotózni) után tesz még egy lépést, hogy még inkább kiemelje készülékét az okostelefonok tömegéből, ezért hamarosan MaxxAudio hangzással turbózza fel.

 

Kapcsolódó írásunk: OnePlus One – a legjobb telefon azok közül, amelyeket nem lehet* megszerezni

 

A jobb zenehallgatási élménnyel kecsegtető funkció várhatóan 2015 januárjában, egy OTA frissítés formájában jut el a telefonokra. Ahogy az alábbi képernyőfotón látszik, a MaxxAudio integrálva lesz a OnePlus AudioFX szoftverébe, ami mellett azt is érdemes tudni, hogy a hangzás kifejezetten a készülék hangszóróihoz, a OnePlus Silver Bullet headsethez és a JBL E1+ fejhallgató képességeihez van igazítva. Tíz előre definiált hangzáskép közül lehet válogatni, de igény esetén egyedileg is beállíthatjuk, hogyan szólaljanak meg a basszusok és a magas hangok.

 

 

Már lehetett sejteni, hogy a vállalat készül egy ilyen update-tel, hiszen az Oppo anno megállapodott a Waves Audióval, aminek gyümölcse a Find 7 szebb mély és tisztább magas hangokat kínáló MaxxAudio szoftvere lett. És ugye nem titok, hogy a OnePlus alapítója az Oppo korábbi feje.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza